; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ZUTV_logo_FullColor_4lightBACKGROUND

ZU TV şi-a început emisia | Iată ce poţi urmări pe ZU TV începând de astăzi

03 April 2014

ZU TV, cea mai nouă televiziune din portofoliul Intact Media Group, s-a lansat astăzi, 3 aprilie. Canalul a moştenit locul ocupat de GSP TV în portofoliul Intact.

Acest post tv aduce o nouă dimensiune platformei  ZU care cuprinde radio, online, evenimente, oferindu-le românilor o  experiență completă, trăită pe o platformă multimedia 360.

ZUTV_logo_FullColor_4lightBACKGROUND

Brandul ZU s-a impus în ultimii ani ca principalul motor de promovare al artiștilor tineri și a muzicii bune, a reușit să strângă un număr record de public la evenimentele sale și are aproape un milion și jumătate de fani pe platformele sociale. Radio ZU este lider neîntrerupt în București de șapte ani, încă de la debut, fiind ascultat, zilnic, de o medie de 1,6 milioane români.

Prima zi de emisie ZU TV este sărbătorită prin spectacolul ZU Music Awards. ZUMA are loc diseară la Romexpo și va fi transmisă live de proaspătul lansat ZU TV și de platforma online Antena Play.

ZU TV va difuza cele mai importante evenimente muzicale internaționale, dar şi producții proprii destinate publicului tânăr.

Prezentatori Radio ZU Popescu și Flick, Adi Mihăilă şi Denise se vor regăsi printre vedetele postului.

Pentru că talent' este talent show-ul din prime time-ul zilei de luni, care îi reunește pe cei care nu au convins încă pe nimeni cu talentul lor, în timp ce ZU Kids on the block' este un show transmis miercuri seara, care îi are că protagoniști pe copiii de la Next Star. Omar, câștigătorul  primului sezon Next star, este prezentatorul acestei emisiuni.

Vineri, de la 22.30, începe Featuring Dl. Rima', în timp ce sâmbătă, de la 18.00, telespectatorii vor putea urmări Most Wanted', cele mai tari piese ale săptămânii.

Grila va fi condimentată, cu iutubușoare' cu tâlc sub stricta supraveghere a haiosului Cătălin Oprișan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare