Homepage  / Vedete româneşti

Așa mamă, așa fiică! Zora îi calcă pe urme mamei sale, Cătălina Grama (Jojo). „A luat primul ei casting”

Așa mamă, așa fiică! Zora îi calcă pe urme mamei sale, Cătălina Grama (Jojo). „A luat primul ei casting”
12

de Cătălina Matei,

La cei 42 de ani ai săi, Cătălina Grama (Jojo) este o femeie împlinită pe toate planurile. Actrița din „Clanul”, serialul difuzat la Pro TV, are o relație fericită alături de Paul Ipate și doi copii minunați: pe Achim, de 12 ani, și pe Zora, de 6 ani. În plus, mezina familiei tocmai i-a adus încă un motiv de bucurie.

Cătălina Grama (Jojo) și Paul Ipate formează o familie fericită alături de fiul din prima căsătorie al actrișei, Achim, și Zora, mezina. Cei doi au pus bazele unei școli de actorie pentru copii, unde și juniorii lor sunt cursanți. Și cum așchia nu sare departe de trunchi… fetița Cătălinei deja pșește pe urmele mamei sale. Puștoaica tocmai a primit un rol într-o piesă de teatru.

Micuta noastra Zora a luat primul ei casting pentru un rol foarte important într-o producție de teatru inedită. Începem în curând repetițiile. Abia așteptăm să vă arătăm cum se va descurca mica noastra actriță de la Becoming @catalinagramastudio_becoming pe scenă alături de actori profesioniști! Mulțumim @domnicacirciumaru pentru șansă și încredere! Felicitări Zora pentru o probă extraordinară! Te iubim și suntem extrem de mândri de tine!”, a scris Cătălina Grama pe contul său de Instagram, în dreptul unor poze cu Zora pe scenă.

zora-ipate-jojo-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cătălina Grama (Jojo), o mămică cu mult umor

Actrița din serialul „Clanul” de la Pro TV are o relație specială cu copiii săi. De altfel, Cătălina Grama ne-a dezvăluit mai multe într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă.

Consider că sunt o mămică echilibrată și iubitoare. Nu sunt genul acela de mamă severă, însă știu să fiu fermă atunci când este nevoie, în beneficiul copiilor mei. În general, sunt foarte de acord cu tot ceea ce fac ei și îi las liberi. Sunt atentă la nevoile, cerințele, dorințele lor și la lucrurile pe care nu le înțeleg încă pentru a avea parte de o dezvoltare armonioasă și frumoasă. Cred că sunt o mămică simpatică și foarte ok”, ne-a dezvăluit Jojo atunci.

Și… important, sunt o mămică cu mult umor. Eu și Paul i-am crescut așa, au un simț al umorului deosebit. Știu să fie ironici, simpatici și să facă haz de necaz. Mi-am dorit mult asta. Așa că în prim plan, aș zice, sunt o mămică cu umor”, ne-a mai spus Cătălina Grama.

Deși niciunul dintre copii nu i-au moștenit culoarea ochilor, Cătălina Grama se regăsește în multe alte trăsături. „Mă regăsesc extraordinar de mult atât în Achim, cât și în Zora pentru că amândoi seamănă foarte mult cu mine. Au trăsături asemănătoare cu mine și mama mea, deși nu au ochii albaștri, ci căprui. Au moștenit multe alte lucruri pe partea de trăsături de caracter. Sunt amândoi foarte sensibili, dar puternici în același timp. Sunt mici artiști, fiecare pe zona lui. Seamănă și mă regăsesc în ei. Îmi place că îmi retrăiesc copilăria prin ei. Mi-am dorit extraordinar de mult să fiu mamă și consider că sunt cea mai mare binecuvântare a vieții mele. Sunt recunoscătoare pentru asta”, ne-a lămurit actrița din „Clanul”.

Foto: Instagram

de-ce-nu-urmareste-paul-ipate-serialul-clanul-in-care-joaca-jojo-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 12

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton