; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zone Club devine Fine Living Network

31 March 2010

LA ÎNCEPUT. Una dintre primele slujbe ale lui Rachael Ray (41 de ani) a fost aceea de vânzătoare de bomboane, la magazinul new yorkez Macys.

Luna aprilie le aduce abonaţilor reţelei de cablu UPC o relansare a postului de lifestyle Zone Club. De mâine, acesta devine Fine Living Network şi oferă o paletă mai largă de programe despre bucătărie, călătorii, bricolaj şi stil de viaţă.

Fostul Zone Club se îmbogăţeşte cu formate noi-nouţe şi cu experţi într-ale bucătăriei şi călătoriilor (ca Giada DeLaurentiis şi Rachael Ray), designului, modei şi lifestyle-ului. Odată cu relansarea postului inclus în reţeaua de cablu UPC, debutează şi site-ul internaţional FLN (finelivingnetwork.com).

De toate, pentru doamne

Grila FLN include emisiuni adresate unei vieţi sănătoase şi echilibrului trup-suflet, ca „Exerciţii de yoga' şi „Aerobic în Caraibe' (programate în fiecare dimineaţă, de la ora 7.00, 7.50), tendinţelor în modă (cum este „Capitalele modei', care începe pe 28 aprilie, de la ora 21.10), construirii unei locuinţe mai bune şi redecorării (ca „Stil la scară mică', care începe pe 3 aprilie, la 21.10), găsirii unor reţete incitante (ca „Reţeta de sâmbătă', din 1 aprilie, de la 13.50) şi călătoriilor în jurul lumii (cum este „Un loc sub soare', din 1 aprilie, de la 11.15).

În fiecare marţi (la ora 21.10) sau în reluare, sâmbăta (de la 17.15), vă puteţi relaxa alături de celebra Rachael Ray. Bucătăreasă pricepută (lansată cu ajutorul lui Oprah), americana de 41 de ani are patru emisiuni TV, a scris o carte de bucate şi a creat şi o revistă (în 2006).

Pe FNL puteţi urmări, din 3 aprilie, câte două episoade din „Călătoriile lui Rachael Ray', în cadrul cărora Rachael (41 de ani) oferă ponturi de călătorie şi secrete culinare menite să vă inspire pentru următoarea vacanţă. Alături de celebra prezentatoare, veţi putea afla cât de bune sunt pastele ravioli în St. Louis ori de unde poţi cumpăra stridii proaspete în Boston.

Din 4 aprilie, nu rataţi nici „Cele mai trăsnite case' (câte două episoade, în fiecare luni, de la 22.00; în reluare, duminica, de la 17.15 şi 22.00).

Gazda emisiunii în care – timp de 25 de minute – veţi pătrunde în cele mai bizare locuinţe de pe planetă – este prezentatoarea TV şi actriţa Ruth England (40 de ani). Pasionată de călătorii, England ne va arăta o casă în copac (în Costa Rica), un far suedez transformat în locuinţă ori o casă circulară făcută din pietre.

GUSTOS. Giada De Laurentiis (39 de ani) recunoaşte că este dependentă de ciocolată şi în tinereţe dorea să devină patiser.

Tot în premieră, FNL oferă telespectatoarelor „Un weekend cu Giada'. Câte două episoade vor fi transmise în fiecare marţi, la 22.00 (în reluare, vineri şi duminică, de la 21.10), din 4 aprilie.

Prezentată de bucătarul-şef italian Giada De Laurentiis, emisiunea îşi propune să ofere o escapadă de weekend, în diferite oraşe din lume.

De Laurentiis are 39 de ani, cinci emisiuni culinare televizate şi cinci cărţi (ultima apărută ieri), apare frecvent pe postul NBC la emisiunea matinală „The Today Show' şi are propria firmă de catering.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare