Homepage  / Vedete străine

Zoe Saldaña, despre Special Ops: Lioness, serialul în care s-a implicat total. „A fost foarte dificil. Eu exprim foarte mult când joc”. EXCLUSIV

Zoe Saldaña, despre Special Ops: Lioness, serialul în care s-a implicat total. „A fost foarte dificil. Eu exprim foarte mult când joc”. EXCLUSIV
12

de Andreea Hentea,

Proaspăt lansat de SkyShowtime, serialul „Special Ops: Lioness”, creat de Taylor Sheridan, o are în centru pe Joe (Zoe Saldaña), o agentă CIA foarte abilă. Sub supravegherea lui Kaitlyn Meade (Nicole Kidman) și Donald Westfield (Michael Kelly), agenți seniori ai CIA, Joe o angajează și o instruiește pe Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), o femeie pușcaș marin foarte ambițioasă, pentru a lupta împreună la împiedicarea unui atentat terorist.

Cunoscută din nenumărate serii cinematografice de succes, de la fenomenul „Avatar” și până la „Răzbunătorii”, „Gardienii Galaxiei” și „Star Trek”, dar și din filme de acțiune precum „Columbiana”, Zoe Saldaña o interpretează pe eficienta și enigmatica agentă CIA Joe (rol scris special pentru ea de prolificul Taylor Sheridan) cu o subtilitate și o eleganță mai puțin întâlnită în producțiile de acțiune. Actrița ne-a vorbit cu grație despre ambițiosul serial „Special Ops: Lioness”, într-un interviu acordat în exclusivitate TV Mania:

TV Mania: Taylor Sheridan a scris povestea din „Special Ops: Lioness” avându-vă în minte ca personaj principal și cred că acesta este un semn de mare încredere a unui scenarist în relația cu actorul. Ce v-a captivat în primul rând la serial?

Zoe Saldaña: Ceea ce m-a impresionat, chiar din etapa de citire, a fost cât de bun era serialul încă de la primul episod. Era scris ca un roman, ca un început de poveste cu care trebuia să țin pasul, iar personajele erau bogate. Povestea are multă carne pe os, am fost captivată de ea chiar de la început, așa că mi-a câștigat din plin toată atenția.

În serial se simte o puternică solidaritate feminină între personaje, care oferă căldură poveștii, iar eroinele sale au o subtilitate aparte. Care a fost cea mai dificilă parte a pregătirii rolului agentei Joe? Dar cea mai plină de satisfacții?

Partea dificilă a fost, de fapt, să camuflez multe dintre emoțiile lui Joe, să o abordez pe această femeie, această agentă specială care e foarte greu de citit, nici măcar ea nu își cunoaște uneori propriile gânduri. Asta a fost foarte dificil, pentru că eu exprim foarte mult când joc, iar această interiorizare a fost foarte complicată, dar și foarte satisfăcătoare pe de altă parte. Pentru că, o dată ce trebuia să o interpretez, am ajuns să știu exact cine este ea și să o pot simți, iar acest personaj a fost ceva nou. Nu am mai jucat așa ceva până acum, așa că a fost o provocare grozavă, iar partea cea mai dificilă a devenit cea mai mulțumitoare.

Ce spune Zoe Saldaña despre „Special Ops Lioness”, serialul în care s-a implicat total (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cum a fost colaborarea pe care ați avut-o cu Laysla de Oliveira și cu actorii care îi interpretează pe superiorii lui Joe din CIA – Nicole Kidman și Michael Kelly?

Colaborarea cu ei a fost extraordinară. Toți sunt profesioniști, fie că sunt tineri sau consacrați, iar lucrul pe care îl aveam cu toții în comun era pasiunea, legătura pe care o aveam cu toții cu acest proiect și cu personajele noastre. Cu toții ne doream foarte mult să facem o treabă bună, așa că a fost un mediu extrem de cooperant, un mediu cu foarte mult respect, dar și foarte destins. Toți eram foarte bucuroși să lucrăm, nu a existat nicio tensiune. Așa că a fost grozav. Laysla a povestit de mai multe ori că a fost foarte încântată să lucreze cu noi, dar și eu am fost la fel după colaborarea cu ea. Pur și simplu nu mi-am putut imagina că, la vârsta ei (31 de ani – n.r.), ar putea avea toată energia, tot talentul și calmul pe care le are. Este cu adevărat foarte organizată și o consider extraordinară. Iar Nicole este pur și simplu Nicole, este un vis devenit realitate, acum o pot considera prietenă, iar să colaborez cu ea, să lucrez cu ea a fost un vis, chiar mai mult decât un vis. Iar Michael Kelly este minunat, m-a uimit, pur și simplu.

Ce spune Zoe Saldaña despre „Special Ops Lioness”, serialul în care s-a implicat totalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 12

Ce așteptări aveți de la serial în calitate de producător executiv?

Continui să colaborez cu echipa și la un moment dat poate chiar voi regiza un episod, nu ar fi deloc rău. Deocamdată, învăț multe. Și mă simt foarte fericită, foarte mulțumită pentru că m-am simțit văzută, auzită, nu doar de echipa lui Taylor Sheridan, ci și de cei de la Paramount+ (distribuitorul internațional al serialului – n.r.), care au făcut o treabă minunată în privința promovării acestui serial. Acum, cu toate aceste greve, am reușit atât de mult și este o dovadă că toți ne-am implicat foarte mult în acest serial.

Sursa Foto: Instagram, SkyShowtime, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton