; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zoe Saldana are chef de-o răzbunare în „The Losers”

17 May 2010

Inspirat dintr-o serie de benzi desenate din 2006 (primele minute chiar fac, stilistic, trimitere la acestea), „The Losers' este un film de acţiune bine făcut, care promite o continuare pe măsură.

Colonelul Clay (Jeffrey Dean Morgan), şeful operaţiunilor, Roque (Idris Elba) – demolări şi tactică, Jensen (Chris Evans) – comunicaţii şi dispozitive tehnice, Cougar (Óscar Jaenada) – ţintaşul echipei, care nimereşte orice de la orice distanţă, şi Pooch (Columbus Short) – şoferul şi responsabilul cu armele grele, sunt soldaţi de elită, trimişi de agentul CIA Max în jungla boliviană, în căutarea unui traficant de arme şi droguri. Înarmaţi până în dinţi (mai ceva ca Rambo în pădurea din primul film al seriei sau ca Locke în primul sezon din „Lost: Naufragiaţii'), cei cinci încearcă să anuleze misiunea, pentru a salva 25 de copii aflaţi la faţa locului, dar sunt trădaţi de Max, care încearcă să-i elimine. Următorul pas este firesc: RĂZBUNARE!

Cei cinci duri rămân în Bolivia, pentru a strânge banii necesari întoarcerii în ţară. Angajarea la o fabrică de păpuşi şi luptele cu cocoşi nu dau rod consistent, aşa că acceptă târgul oferit de misterioasa Aisha (Zoe Saldana). Ea le va finanţa răzbunarea, iar ei promit să-l ucidă pe Max (Jason Patric). Acesta e „răul' tipic – ţicnit peste poate, mereu la costum, cu o mână înmănuşată şi degrabă trăgător de gloanţe – care plănuieşte un nou război mondial.

Citiţi varianta integrală în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare