; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

D5608DFF 0319 49F9 879E BFB4F0905D19

Zoë Kravitz și Karl Glusman s-au căsătorit în secret

23 May 2019

Zoë Kravitz și Karl Glusman s-au căsătorit în secret, acest lucru fiind deloc suprinzător având în vedere faptul că actrița este foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală.

Zoë Kravitz nu a vorbit foarte mult despre relația ei cu Karl Glusman până în octombrie, când a confirmat că ei s-au logodit. „Oh da, sunt logodită', a declarat actrița pentru Rolling Stone.

Potrivit mai multor surse apropiate, Zoë Kravitz și Karl Glusman s-au căsătorit civil, urmând să organizeze o ceremonie și o petrecere mai mare în lunile următoare.

Până acum nu există foarte multe detalii despre viitoarea nuntă, însă se pare ca va avea loc în Franța, în luna iunie.

 

Zoë Kravitz și Karl Glusman s-au cunoscut în 2016 în timp ce erau într-un bar alături de prieteni comuni, iar la scurt timp au început o relație. Ei s-au mutat împreună la puțin timp, iar Zoë a explicat că se simte foarte confortabil în prezența lui Karl, acesta fiind și motivul pentru care s-au mutat împreună atât de repede.

„Pot fi cea mai ciudată versiune a mea în apropierea lui. Este atât de relaxant să fii lângă o persoană alături de care te poți comporta exact așa cum simți', a declarat actrița din „Big Little Lies' pentru Rolling Stone toamna trecută.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare