; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zoe kravitz

Zoë Kravitz o va juca pe Catwoman în următorul film „Batman”

15 October 2019

După ce am aflat că Robert Pattison va juca rolul justițiarului mascat, publicația Variety a anunțat că cea care va fi Catwoman în noua producție Warner Bros.-DC Comics este actrița Zoë Kravitz. 

Astfel, Zoe va fi a patra actrița care va juca acest rol, după ce anterior a Catwoman a fost jucată de Michelle Pfeiffer, Halle Berry şi Anne Hathaway. În ultimele săptămâni s-au luptat pentru rol actrițele Zazie Beetz, care a mai jucat în filmele „Atlanta', „Deadpool 2' și „Joker', Eiza Gonzalez și câștigătoarea Oscarului, Alicia Vikander. În cele din urmă, Kravitz a câștigat castingul, în ciuda unor îngrijorări legate de programarea filmărilor pentru pelicula „Fantastic Beasts' în care Zoe va juca.

Potrivit aceleiași surse,  filmările ar putea începe la sfârșitul lui 2019 sau la începutul anului 2020. „The Batman' este programat să ajungă în cinematografe pe 25 iunie 2021 și va fi regizat de Matt Reeves („War for the Planet of the Ape').

Zoe Kravitz a mai jucat  în serialul produs de HBO „Marile minciuni nevinovate' și în trilogia „Divergent', iar la sfârșitul acestui an va apărea într-un nou serial produs de Hulu, „High Fidelity'. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare