Homepage  / Vedete străine

Zoë Kravitz își face debutul regizoral cu filmul „Clipește de două ori”. Logodnicul actriței face parte din distribuție. Dată de lansare, trailer

Zoë Kravitz își face debutul regizoral cu filmul „Clipește de două ori”. Logodnicul actriței face parte din distribuție. Dată de lansare, trailer
14

de Cristina Țapu,

Actrița Zoë Kravitz își face debutul regizoral pe marile ecrane odată cu premiera filmului „Clipește de două ori” din 23 august doar în cinematografe, un thriller cu Channing Tatum și Christian Slater în rolurile principale.

Zoë Kravitz își face debutul regizoral

Despre cum a apărut ideea filmului, Zoë mărturisește: „Toată viața mea, am avut acces la încăperi cu oameni puternici. Când ești copil, ai o viziune foarte francă asupra lucrurilor. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, lucrurile devin mai gri. Astfel, am crescut să înțeleg cu adevărat complexitatea jocului pe care îl trăim. De multe ori m-am înțeles doar din priviri cu femeile din jurul meu. Este un limbaj pe care toate îl cunoaștem, pentru că e periculos să exprimi undele gânduri pe care le ai. Să le exprimi ar însemna să încalci regulile jocului. Cu filmul acesta am vrut să arăt ce se poate întâmplă când nu mai joci după reguli. Cum ar fi dacă Eva s-ar fi trezit într-o zi și și-ar fi dat seama că Raiul e o… păcăleală?!”

„Clipește de două ori” explorează exact ideea că aparențele pot înșela, că niciodată nu poți lăsa garda jos și că uneori ca să câștigi jocul, trebuie să ascunzi orice emoție.  

PFW – Saint Laurent Womenswear Spring/Summer 2024 – Photocall NBIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Scântei apar în momentul în care magnatul tehnologiei Slater King o întâlnește pe ospătărița Frida la una dintre petrecerile lui caritabile. Astfel, chiar din prima seară, o invită într-o vacanță de vis pe o insulă privată, alături de un cerc restrâns de prieteni. Totul este perfect.

Nopți nebune se contopesc cu zile însorite și timpul nu mai contează, pentru că toată lumea se distrează. Nimeni nu vrea că vacanța să se încheie, însă lucruri dubioase încep să se petreacă, iar Frida bănuiește că realitatea nu corespunde cu percepția petrecăreților. Ceva rău se întâmplă în acest loc, iar ea trebuie să descopere adevărul altfel nu va scăpa cu viață din această vacanță de vis.

Scenariul „Clipește de două ori” este semnat de Kravitz & E.T. Feigenbaum, iar filmul este produs de Bruce Cohen, Tiffany Persons, Garret Levitz, Kravitz și Tatum. Producătorii executivi sunt Stacy Perskie, Jordan Harkins și Vania Schlogel.

Echipa de creație a lui Zoe Kravitz (fiica artistului Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet) îi include pe directorul de imagine, Adam Newport-Berra, designerul de producție Roberto Bonelli, editorul Kathryn J. Schubert și designerul de costume Kiersten Hargroder. Muzica este compusă de Chanda Dancy.

Zoe Kravitz este fiica celebrilor Lenny Kravitz și a Lisei Bonet

Născută pe 1 decembrie 1988, Zoe este fiica legendarului muzician Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet, ceea ce a plasat-o încă din copilărie sub lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Zoe a reușit să-și construiască propria carieră impresionantă, fără să fie eclipsată de faima părinților săi.

Lenny Kravitz, în formă maximă la 57 de ani (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 14

Zoe Kravitz și-a început cariera în actorie la vârsta de 18 ani, debutând în filmul „No Reservations” (2007). Deși rolul său era unul mic, acesta a marcat începutul unei cariere care avea să o ducă pe culmi nebănuite. Ulterior, Zoe a jucat în filme precum „X-Men: First Class” (2011), „Divergent” (2014) și „Mad Max: Fury Road” (2015), consolidându-și poziția ca actriță de acțiune. În 2022, rolul ei de Catwoman în „The Batman” a fost extrem de bine primit, aducându-i aprecierea criticilor și publicului deopotrivă.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton