Homepage  / Vedete străine

Zoë Kravitz, despre decizia „dureroasă” de a se muta cu tatăl ei, Lenny Kravitz. Ce regret are în legătură cu mama ei, Lisa Bonet

Zoë Kravitz, despre decizia „dureroasă” de a se muta cu tatăl ei, Lenny Kravitz. Ce regret are în legătură cu mama ei, Lisa Bonet
12

de Roxana Mirea,

Zoë Kravitz a vorbit despre decizia „dureroasă” de a se muta cu tatăl ei, Lenny Kravitz, după ce cântărețul s-a despărțit de Lisa Bonet. Actrița spune că a fost dificil să se mute departe de mama ei și își dorește să fi apreciat mai mult ce a făcut Lisa pentru ea.  

Zoë Kravitz, despre decizia de a se muta departe de mama ei 

Zoë Kravitz a declarat că a fost „foarte dureros” să se mute departe de mama ei, Lisa Bonet. Ea s-a mutat cu faimosul ei tată, Lenny Kravitz, după despărțirea acestuia de Lisa din 1991. 

Actrița din „Batman”, în vârstă de 35 de ani, și-a făcut bagajele și a plecat din casa familiei sale din Miami pentru a locui în New York, unde s-a mutat cu tatăl ei, în vârstă de 60 de ani, după ce el și Lisa Bonet, în vârstă de 56 de ani, s-au despărțit. 

„Cred că a fost foarte dureros că m-am mutat departe de ea pentru a fi cu tatăl meu și tatăl meu nici măcar nu era acolo”, a declarat Zoë pentru Esquire. La scurt timp după ce s-a instalat în noua casă, tatăl ei a plecat în turneu. „Îmi doresc doar să fi fost în stare să apreciez ceea ce făcea pentru mine [la momentul respectiv]”, a spus ea despre Lisa Bonet. 

„Era atât de preocupată să-mi protejeze inocența. Creativitatea mea. Pentru că știa cum e lumea – că nu mai poți recupera asta.”  

Zoë Kravitz, despre decizia de a se muta departe de mama ei Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Lenny Kravitz a început o poveste de dragoste cu actrița din „High Fidelity” în 1985, după ce s-au întâlnit în culisele unui concert New Edition în Los Angeles. Trei ani mai târziu, s-a născut fiica lor. În cele din urmă, cei doi s-au despărțit în 1991, când Zoë avea 2 ani, și au finalizat divorțul în 1993. 

Lisa Bonet și Lenny Kravitz au rămas apropiați în toți acești ani, cântărețul declarând în 2020 că legătura lor este „esențială”. „Ne iubim la fel de mult ca înainte – este doar o situație diferită”, a declarat el atunci pentru People. 

Pe de altă parte, regizoarea filmului „Blink Twice” a declarat că a simțit că mulți au profitat de faimosul ei tată din cauza naturii sale prietenoase.  

Pot mirosi [motivele ascunse ale oamenilor] destul de repede. A trebuit să o fac când eram copil, pentru că el nu o făcea”, a spus ea publicației. „Este foarte încrezător și este drăguț, dar pot spune exact ce vrea cineva.” 

Zoë Kravitz este logodită cu Channing Tatum 

La rândul ei, Zoë este în prezent logodită cu actorul Channing TatumVestea că Tatum a cerut-o în căsătorie pe Kravitz a apărut în octombrie 2023, la doi ani după ce au început relația. 

Actrița și-a prezentat inelul de logodnă în timp ce participa la o petrecere de Halloween alături de actor, fiind costumați în personaje din filmul horror „Rosemary’s Baby” din 1968. Ea a fost căsătorită anterior cu actorul Karl Glusman. Ea a intentat divorț în decembrie 2020. Cei doi și-au finalizat despărțirea în august 2021.  

Tatum a fost căsătorit cu actrița Jenna Dewan din iulie 2009 până în noiembrie 2019. Cei doi au o fiică în vârstă de 10 ani pe nume Everly.  

În iunie, celebrul tată al actriței a lăsat să se înțeleagă că îndrăgostiții se vor căsători în 2025. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton