Homepage  / Vedete / Vedete străine

Zoë Kravitz a întors toate privirile la premiera filmului „The Batman”. Cine a însoțit-o la eveniment

Zoë Kravitz a întors toate privirile la premiera filmului „The Batman”. Cine a însoțit-o la eveniment
15

de Andra Stana,

Zoë Kravitz a fost regina serii la premiera londoneză a filmului „The Batman”. Actrița, care joacă rolul Catwoman în filmul regizat de Matt Reeves, a ales pentru eveniment o ținută elegantă și plină de stil.

Zoë Kravitz a fost ravisantă la premiera din Londra a filmului „The Batman”

Zoë Kravitz a oferit tuturor o lecție de stil pe covorul roșu de la premiera londoneză a filmului The Batman. Evenimentul a avut loc la BFI IMAX Waterloo, miercuri, pe 23 februarie. Actrița în vârstă de 33 de ani, care o interpretează pe Catwoman/Selina Kyle în filmul cu supereroi, a făcut să se întoarcă toate capetele. A venit îmbrăcată într-un rochie neagră Saint Laurent, cu un decolteu cu decupaje sexy.

Zoë Kravitz, ținută super îndrăzneață la premiera filmului „The Batman”. Detaliul din față i-a uimit pe faniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Zoe și-a etalat și impresionanta ei colecție de tatuaje. De asemenea, ea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei cu perle, iar în picioare a purtat sandale negre.

Pentru o notă în plus de glam, starul din „Big Little Lies”/„Marile minciuni nevinovate” și-a aranjat părul într-un coc chic, cu bretonul în lateral. În ceea ce privește machiajul, starul a păstrat aspectul natural.

Robert Pattinson a însoțit-o la eveniment

Zoë l-a avut alături pe covorul pe nimeni altul decât Robert Pattison. Acesta joacă rolul emblematic din The Batman. Premiera foarte așteptată vine la patru luni după ce ziua lansării filmului a fost amânată pentru a doua oară, la aproape un an după data sa inițială din iunie 2021.

Starul Twilight, în vârstă de 35 de ani, a ajuns pe prima pagină a ziarelor, în septembrie 2020, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19, ceea ce a dus la oprirea producției.

Zoe va fi a patra actrița care va juca rolul Catwoan, după ce anterior a Catwoman a fost jucată de Michelle Pfeiffer, Halle Berry şi Anne Hathaway. 

Zoe Kravitz a mai jucat  în serialul produs de HBO „Marile minciuni nevinovate” și în trilogia „Divergent”, dar și în serialul „High Fidelity”.

Zoe Kravitz, apariție spectaculoasă și la Met Gala 2021

La gala organizată la Metropolitan Museum of Art din New York, pe 13 septembrie 2021, Kravitz a purtat o rochie lungă, foarte transparentă, realizată din cristale, prin care i se putea vedea lenjeria intimă. A fost vorba atunci de o creație Saint Laurent.

La eveniment, actrița a venit însoțită atunci de Channing Tatum.

Zoë Kravitz, ținută super îndrăzneață la premiera filmului „The Batman”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 15

Sursa foto & video: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton