; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sport News   March 28, 2021

Zlatan Ibrahimović debutează în actorie alături de mari vedete ale Franței. În ce film va juca

09 April 2021

Celebrul fotbalist suedez Zlatan Ibrahimović va juca în filmul „Asterix & Obelix: The Middle Kingdom', împreună cu Guillaume Canet, Marion Cotillard, Vincent Cassel și Gilles Lellouche, informează deadline.com. 

 

Studiourile Pathé tocmai au anunțat distribuția filmului „Asterix & Obelix: The Middle Kingdom'. Filmul, al cărui titlu anterior fusese „Asterix & Obelix: Silk Road', este a cincea peliculă live-action din franciza „Asterix & Obelix', îndrăgită, deopotrivă, de adulți și de copii. Celelalte filme din serie sunt „Asterix și Obelix contra lui Cezar' (1999), „Asterix și Obelix – Misiune: Cleopatra' (2002), „Asterix și Obelix la Jocurile Olimpice' (2008) și „Asterix și Obelix: În slujba Majestății Sale' (2012).

 

În noul „Asterix & Obelix: The Middle Kingdom' Guillaume Canet va juca rolul lui Asterix, Gilles Lellouche va fi Obelix (pentru prima oară celebrul personaj nu va mai fi jucat de Gérard Depardieu), Vincent Cassel va fi împăratul Cezar, Marion Cotillard va fi regina Cleopatra, iar Jonathan Cohen va fi Finalthesis. În alte roluri îi vom vedea pe Ramzy Bedia, Julie Chen, Linh-Dan Pham, pe veteranul Pierre Richard, dar și pe celebrul atacant suedez Zlatan Ibrahimović, care va apărea pentru prima oară într-un film și va juca rolul lui Oneofus. 

Scenariul fimului este scris de Philippe Mechelen și Julien Hervé, regia îi aparține lui Guillaume Canet, iar coloana sonoră este compusă de Matthieu Chedid. Filmările erau programate să înceapă anul trecut și să se desfășoare în China, dar au fost amânate din cauza pandemiei, apoi s-a stabilit că vor avea loc în Franța și în Maroc. Filmul „Asterix & Obelix: The Middle Kingdom' beneficiază de un buget de peste 60 de milioane de dolari și se estimează deja că va fi una dintre cele mai ambițioase producții franceze ale momentului. 

Zlatan Ibrahimović este unul dintre cei mai renumiți și premiați jucători de fotbal din istorie. Născut la Malmö, în Suedia, dintr-un tată bosniac și o mamă croată, el a jucat la cluburi faimoase precum Barcelona, Paris Saint-Germain, Los Angeles Galaxy și Manchester United înainte de a deveni atacant la celebra AC Milan. Zlatan Ibrahimović este considerat unul dintre cei mai mari atacanți din istorie, datorită tehnicii sale excepționale, care i-a adus comparația cu legendarul Marco van Basten.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare