Homepage  / SkyShowtime

Serialul „Ziua Șacalului” va fi disponibil pe SkyShowtime. Dată de lansare, poveste, trailer

Serialul „Ziua Șacalului” va fi disponibil pe SkyShowtime. Dată de lansare, poveste, trailer
6

de Redactia Tvmania,

SkyShowtime a lansat trailer-ul oficial pentru mult-așteptatul serial original din 10 părți, cu Eddie Redmayne, Lashana Lynch și Úrsula Corberó. O producție SkyShowtime Original Series, The Day of the Jackal (Ziua Șacalului) va fi disponibilă pentru vizionare pe platformă la începutul lunii decembrie.

„Ziua Șacalului” va fi disponibil pe SkyShowtime la începutul lunii decembrie

Un asasin singuratic, fără egal și extrem de evaziv, Șacalul (Eddie Redmayne) își câștigă existența dând lovituri pentru cine plătește mai mult. Dar, după ultima sa crimă, întâlnește un rival pe măsura sa: un ofițer de informații britanic perseverent (Lashana Lynch) care începe o urmărire pe viață și pe moarte a Șacalului prin Europa, lăsând în urma sa prăpăd.

În serial joacă și Úrsula Corberó (Money Heist), având rolul Nuriei, acel personaj aflat în centrul vieții personale a Șacalului, care nu știe cine este cu adevărat. Serialul va fi disponibil pe platformă începînd cu data de 6 decembrie.

The Day of The JackalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Distribuția mai largă îi prezintă și pe Charles Dance (Rabbit Hole, Game of Thrones, The King’s Man) în rolul lui Timothy Winthrop, Richard Dormer (Blue Lights, Fortitude, Game of Thrones) în rolul lui Norman, Chukwudi Iwuji (Guardians of the Galaxy Vol.3, The Split) ca Osita Halcrow, Lia Williams (The Capture, The Crown) ca Isabel Kirby, Khalid Abdalla (The Crown, The Kite Runner) ca Ulle Dag Charles, Eleanor Matsuura (The Walking Dead), I Used To Be Famous) ca Zina Jansone, Jonjo O’Neill (Andor, Bad Sisters) ca Edward Carver, Nick Blood (Slow Horses) ca Vince, Sule Rimi (Classified, Andor) ca Paul Pullman și Florisa Kamara (Eastenders) ca Jasmin Pullman.

Eddie Redmayne s-a remarcat și în teatru, nu doar în cinematografie

Născut la Londra, în 1982, Redmayne a crescut într-o familie britanică tradițională. Încă de mic, a arătat un interes pentru actorie, dar nu și-a imaginat că acest lucru se va transforma într-o carieră. A studiat istoria artei la Universitatea Cambridge, dar în paralel a continuat să joace în piese de teatru, îmbinându-și studiile academice cu pasiunea pentru actorie.

Prima sa mare ocazie în teatru a venit în 2002, când a jucat într-o producție a piesei Twelfth Night de William Shakespeare. Talentul său a fost imediat remarcat, iar Redmayne a continuat să joace în piese de succes, cum ar fi The Goat, or Who is Sylvia?, pentru care a câștigat Premiul Olivier, echivalentul britanic al unui Tony Award.

Succesul în teatru a fost doar începutul. La scurt timp, Redmayne a făcut tranziția către film, cu apariții remarcabile în producții precum The Good Shepherd (2006), alături de Matt Damon și Angelina Jolie, și Elizabeth: The Golden Age (2007). Cu toate acestea, marea sa explozie a venit în 2014, când l-a interpretat pe celebrul fizician Stephen Hawking în The Theory of Everything.

Sursă foto: SkyShowtime

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton