; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DanubiusGlobalWellnessDay4

Ziua Mondială a Wellness-ului se sărbătoreşte şi în România

08 June 2016

„Global Wellness Day' – „Ziua Internaţională a Wellness-ului' a fost sărbătorită pentru prima dată în 2012. Străbătând ţări şi învingând bariere culturale, această zi este dedicată stării noastre de bine, iar în 2016 se sărbătoreşte pe 11 iunie.

DanubiusGlobalWellnessDay4

Iniţiativa a început în Turcia, iar în acest an au aderat la sărbătoare 83 de ţări, inclusiv România.

Sloganul sărbătorii din acest an este „O zi care vă poate schimba viaţa' – aşa va fi celebrată pe 11 iunie 2016 starea noastră de bine, atât fizică, cât şi mentală. Scopul acestui demers şi misiunea acestei zile mondiale dedicată wellness-ului este de a spori conştientizarea vizavi de beneficiile pe care oamenii le pot dobândi alegând să trăiască mai sănătos, adresându-şi întrebarea: „Cum pot trai o viaţă mai sănătoasă şi mai bună?'

Danubius Hotels, lider în rândul lanţurilor hoteliere specializate pe servicii spa în Europa Centrală, având mai mult de 4 decenii de experienţă în furnizarea de servicii de sănătate şi wellness, este onorat să participe la Ziua Mondială a Wellness-ului şi foloseşte această oportunitate pentru a propune, în toate hotelurile sale spa, programe armonizate de wellness, care vor fi oferite oaspeţilor în data de 11 iunie 2016.

În hotelurile de wellness ale lanţului Danubius care sunt dedicate unui stil de viaţă sănătos, pacienţii şi oaspeţii sunt aşteptaţi cu mai mult de 40 de tipuri de tratamente de sănătate şi de terapii complexe. Procedurile de tratament se desfăşoară sub supraveghere medicală, fiind completate în unele cazuri de şedinţe de fizioterapie şi de recomandări de dietă alimentară.

Turiştii care vor vizita oricare dintre hotelurile Danubius din Ungaria, Republica Cehă (Marienbad), Slovacia (Piestany) sau România (Sovata) sunt invitaţi să încerce una dintre ofertele cu tarif redus în cinstea acestei zile sau să ia parte la unul dintre multele programe dedicate sănătăţii.

Pe lista serviciilor dedicate acestei zile şi oferite în mod gratuit sau cu reducere în hotelurile Danubius se numără: şedinţe de yoga, pilates, terapii de mindfulness, aqua fitness, cardio fitness, body building, nordic walking, dar şi terapii destinate relaxării sau menţinerii vivacitătii corpului.

În mod particular, Danubius Health Spa Resort Sovata oferă oaspeţilor cu ocazia Global Wellness Day o serie de proceduri de gimnastică (gimnastică de dimineaţă, aquagym, gimnastică cu minge, gimnastică cu bandă elastică), o sesiune medicală de informaţii actuale despre mişcarea sănătoasă şi nutriţie, aqua-fitness. La acestea se adaugă un discount de 10% pentru fiecare tratament wellness şi câteva proceduri Babor care beneficiază de un discount de 5%.

Programul detaliat al evenimentelor Global Wellness Day desfăşurate în cadrul tuturor hotelurilor Danubius Health Spa Resort îl puteţi găsi aici.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare