Homepage  / Seriale turceşti

Ziua în care mi s-a scris destinul, serialul cu Ozcan Deniz și Hatice Sendil, revine la TV. Programul de difuzare

Ziua în care mi s-a scris destinul, serialul cu Ozcan Deniz și Hatice Sendil, revine la TV. Programul de difuzare

de Redactia Tvmania

Happy Channel aduce pe micile ecrane serialul turcesc „Ziua în care mi s-a scris destinul” (titlu original: Kaderimin Yazildigi Gun). Actorii principali sunt Özcan Deniz și Hatice Şendil. Iată care este programul de difuzare.   

Serialul Ziua în care mi s-a scris destinul, difuzat de Happy Channel 

Serialul „Ziua în care mi s-a scris destinul” este difuzat pe Happy Channel începând de astăzi, 7 septembrie 2023. Serialul va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 22:00. 

Actorilor Özcan Deniz (51 de ani) şi Hatice Şendil (40 de ani) le-a fost scris să joace împreună în „Ziua în care mi s-a scris destinul”, un serial care a fost bine primit în Turcia, da și în România. Povestea unei Cenuşărese moderne (Elif), care ajunge să fie mamă-surogat pentru un bărbat bogat şi carismatic (Kahraman), a cărui soţie nu poate avea copii, a fost de la primele secvenţe pe placul celor doi actori.  

Acest serial te ţine captiv încă de la primul episod. E multă dramă acolo, personajele au de făcut alegeri dificile. O tânără superbă ajunge să fie mamă purtătoare pentru că doar aşa poate ieşi dintr-o stuaţie extrem de dificilă. Şi, ca să fie lucrurile şi mai complicate, se ataşează de pruncul pe care îl poartă în pantece. Personajul meu e prins între doua iubiri”, a declarat Özcan, la vremea respectivă. 

Hatice a fost de aceeaşi părere: „Cred că cel mai intens aspect al serialului e legat de faptul că Elif devine mamă purtătoare constrânsă fiind de împrejurări. Scenariul m-a cucerit de la prima lectură. M-am identificat cu Elif pentru că îşi găseşte puterea de a merge mai departe, de a găsi soluţii. În viaţa ei apar însă şi oamenii potriviţi, care, prin gesturile şi deciziile lor, îi schimbă destinul”. 

Hatice s-a speriat la filmări 

În timpul filmărilor la „Ziua în care mi s-a scris destinul”, care au avut loc în Turcia între 2014-2015, Hatice a avut parte de un moment mai puţin plăcut atunci când a dat nas în nas cu un… şarpe: „Îmi repetam scenariul. Am cerut să mi se aducă un scaun pentru că mai dura câteva momente până când partea tehnică era pusă la punct. În timp ce repetam, s-a auzit un foşnet, însă nu am băgat de seamă, pentru că eram prea concentrată. Mi-a stat inima în loc de frică când am văzut că, la niciun metru de mine, era un şarpe negru şi lucios. Am aruncat foile, şi, într-o fracţiune de secundă, ştiu că am fost departe”, a povestit actriţa, acum câțiva ani. Imediat, colegii au calmat-o întrucât reptila era inofesnivă: „Colegii au alergat spre mine când m-au auzit ţipând! Povestindu-le ce s-a întâmplat, unul dintre ei, mai curajos, a investigat situaţia şi mi-a spus că şarpele nu era veninos”. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton