; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zi mare pentru Oana Zăvoranu și Pepe!

16 June 2011

Cel mai mediatizat divorț al anului, cel dintre Pepe și Oana Zăvoranu, se încheie astăzi. Deși Oana și-a dorit un proces de divorț, anunțat cu surle și trâmbițe la tv, sfârșitul relației lor va fi unul pașnic, în fața unui notar.

După șapte ani petrecuți împreună, Oana și Pepe ajung astăzi la notar pentru a doua și ultima oară, scrie Libertatea.

Ei vor sărbători pe cont propriu eliberarea din căsnicie. Dacă despre Pepe se știe că va sărbători, în direct la Pro TV, reîntoarcerea la statutul de burlac, dar și inaugurarea casei proaspăt reamenajate, Oana Zăvoranu nu a declarat încă nimic despre prima seara post divorț.

Petrecere de casă nouă, în direct, la Happy Hour

Pepe a declarat că o va aștepta pe Oana în fața notariatului cu un buchet de flori, cadou de ziua ei- artista împlinește azi 38 de ani. Nici nu se putea altfel, dacă ne gândim că anul trecut Oana a primit de la viitorul fost soț o petrecere de ordinul miilor de euro.

După ce locuința i-a fost devastată în timpul scandalului cu Oana, Pepe l-a invitat pe Cătălin Măruță la o petrecere de casă nouă. Totul va fi transmis în direct, la Happy Hour. Pepe a declarat că nu va fi trist după divorț, mai mult, a promis că îi va binedispune pe invitații gazdei Happy Hour.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare