; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zi de sărbătoare pentru vedetele Acasă

07 January 2011

Ioana Ginghină, Ioan Isaiu, Ioana Maria Moldovan şi Ioana Picos şi-au plănuit atent ziua de Sfântul Ioan alături de prieteni, familie şi colegi pentru a se bucura din plin de onomastica mult aşteptată.

.

Prima sărbătorită, Ioana Ginghină, interpreta Fatimei din Iubire şi Onoare', este încă în vacanţă unde va sărbători această zi specială alături de fiica sa, Ruxandra Ioana, şi de câţiva prieteni dragi. Îmi place foarte mult să-mi petrec ziua numelui alături de prieteni dragi aşa că vom merge cu verii mei, care au un băieţel, la un loc de joacă pentru copii unde noi vom ciocni un pahar de vin fiert, iar cei mici se vor distra,' a plănuit Ioana.

Ioan Isaiu, interpretul lui Dan Stuttman în Iubire şi Onoare', este celebru pentru cât de bine stăpâneşte arta gătitului. De ziua sa onomastică păstrează tradiţia din fiecare an, un grătar delicioas la el acasă: Am o tradişie, de Sfântul Ion ne adunăm la mine acasă, la un grătar îngheţat, cum îmi place mie să zic, cu carne marinată, preparată de mine cu câteva zile înainte. Mai mult de atât nu o să gătesc pentru că am norocul să fie sacra în vizită şi s-a ocupat ea de tot,' spune actorul.

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea Poveştirilor adevărate' va fi …la serviciu de ziua ei, dar imediat după va da fuga acasă unde o aşteaptă prietenii şi cadourile şi un joc de mimă. 'La fel ca-n fiecare an, sărbătoresc Sfantul Ioan prin muncă şi distracţie. Ziua onomastică începe în redacţie alături de colegi, cu o prăjitură, un pahar de suc, căci suntem în timpul serviciului, apoi continuă în studioul Poveştirilor, unde voi avea o invitată care poartă şi ea numele sfânt, Ionela Prodan. Seara se va încheia acasă, alături de câţiva prieteni apropiaţi. Vom asculta muzică, vom mânca tot felul de bunătăţi, unele gătite chiar de mine, şi, cu siguranţă, vom juca mimă', povesteşte Ioana.

Ioana Picos, interpreta Azizei din „Iubire şi onoare', serbează întâi la facultate şi apoi acasă, la Predeal unde o aşteaptă, nu schiurile după cum bănuiaţi, ci un jacuzzi. Îmi place să stau în piscină şi să mă uit cum se dau oamenii cu schiurile, ador să stau în jacuzzi', mărturiseşte actriţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare