Homepage  / Vedete româneşti

Fiica cea mare a lui Codin Maticiuc a împlinit 5 ani. Imagini adorabile de la ziua Smarandei: „Ești mai frumoasă decât te-am visat”

Fiica cea mare a lui Codin Maticiuc a împlinit 5 ani. Imagini adorabile de la ziua Smarandei: „Ești mai frumoasă decât te-am visat”
9

de Cristina Țapu,

Recent, Codin Maticiuc și Ana Pandeli au fost copleșiți de emoție și de fericire. Cei doi au sărbătorit ziua de naștere a fiicei lor, Smaranda, care a împlinit 5 ani. Nu a lipsit tortul în culori cât mai diverse, iar iubita lui Codin a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Fiica cea mare a lui Codin Maticiuc a împlinit 5 ani

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au împreună două fete: Smaranda și Ilinca, care nu a împlinit încă doi ani. Ana mai are un băiat dintr-o relația anterioară, care locuiește alături de ei și pe care Codin îl tratează precum propriul fiu.

Smaranda 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Aprilie este o lună specială pentru Codin Maticiuc și familia sa, căci Smaranda a împlinit 5 ani, iar părinții i-au organizat o petrecere pe cinste. Nu au lipsit prietenii fetiței, baloanele colorate și nici tortul în culori cât mai diverse. În plus, Ana Pandeli a transmis un mesaj emoționant pe contul personal al rețelelor de socializare.

„Am senzația că nu am uitat niciun minut din ultimii cinci ani și sunt convinsă că lumea e un loc mai frumos de când te-am născut pe tine, fetița mea cu inima de turtă dulce.

Te zeific, dragostea mea, fără proporții. Și în fiecare zi, oricât de mult aș petrece cu tine, tot mă copleșește sentimentul de vinovație ca nu te-am făcut să zâmbești și mai mult. Ești mai frumoasă decât te-am visat, fata mea. Și mai bună, și mai deșteaptă. Și să nu crezi vreodată că mi te-am imaginat mai puțin decat perfectă. Dar ești mult mai mult de atâât!

Te iubesc mai mult decât tot cerul, iubirea mea!” a fost mesajul pe care Ana Pandeli l-a scris.

Smaranda suferă de o boală incurabilă

În cadrul unui podcast, Codin Maticiuc a împărtășit unul dintre cele mai dificile momente din viața sa, atunci când a aflat că fiica sa, care a împlinit cinci ani în luna aprilie a acestui an, suferă de o boală incurabilă la nivelul ochilor, cu potențial de a duce la orbire.

Afecțiunea de care suferă Smaranda este întâlnită extrem de rar, cu un caz depistat la un milion de oameni. Cu toate acestea, din fericire, boala nu s-a dezvoltat atât de mult încât să afecteze grav văzul Smarandei.

„Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile. Când am depistat-o, nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul”, a povestit Codin Maticiuc, conform Pro TV.

Ana, partenera de viață a lui Codin Maticiuc, are un fiu în vârstă de 13 ani, dintr-o relație anterioară. Omul de afaceri dedică timp pentru a petrece momente speciale alături de el, implicându-se în diverse activități, inclusiv călătorii în afara țării. Codin nu face diferențe între fiul Anei și cele două fiice pe care le are alături de acesta, încercând să fie un tată exemplar pentru toți trei.

Sursă foto: Instagram Ana Pandeli – Codin Maticiuc

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton