; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_1683

Ce se întâmplă diseară la “Cronica Cârcotaşilor”

06 November 2013

Diseară, platoul Cronicii Cârcotaşilor' emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmaniaeste luat cu asalt. Dj-ii de la Kiss FM vin să sărbătorească alături de Mişu Găinuşă şi Dezbrăcatu împlinirea a 10 ani de când formează echipa de radio.  

[Not a valid template]

Andreea Marin vine la Cronicutză' să ne spună când va dansa şi ea la emisiunea fostului soţ, aşa cum a făcut Răduleasca. Şi pentru că veni vorba despre triunghiul amoros, devenit pătrat amoros, se pare că o parte dintre cei implicaţii şi extensiile' lor s-au întâlnit la nunta Mihaelei cu Ştefan.

Gelu Mititelu, avocat de litigii cu înjurături, divorţuri cu muşcături şi sechestru pe persoană fizică, este supărat că Diaconescu a fost acuzat că bate câmpii. Şi Adi Minune e puţin cam supărat, pentru că a dat nas în nas cu agentul antidrog Tuzgureanu.

Doamna Tănţica este mereu veselă şi zâmbitoare. Având în vedere că s-a născut la Drăgăşani, chiar în cramă, iar de locuit, a locuit o perioadă la Cotnari, n-are cum să fie altfel.

Ramona Bădescu este şi ea fericită. Domnişoara Ochio' prezintă Duminica în familie'. Mă rog, prezintă este mult spus, dar ce mai contează ce face, atâta timp cât este difuzată la România Abonament'.

La finalul ediţiei Connect-R cântă cea mai nou piesă a sa.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare