Homepage  / Vedete străine

Zendaya a uimit pe toată lumea la premiera „Dune 2”. Actrița a îmbrăcat un costum metalic cu decupaje

Zendaya a uimit pe toată lumea la premiera „Dune 2”. Actrița a îmbrăcat un costum metalic cu decupaje
18

de Roxana Mirea,

Zendaya a surprins pe toată lumea pe covorul roșu la premiera mondială a filmului „Dune: Partea a doua”. Actrița s-a îmbrăcat într-un costum metalic, cu decupaje, lăsând părți din corpul ei la vedere. Ulterior, Zendaya s-a schimbat și a optat pentru o ținută mai elegantă.  

Zendaya, apariție de senzație la premiera Dune 2 

Zendaya a atras toate privirile cu ținuta ei la premiera filmului „Dune: Part Two”, care a avut loc la Londra joi, 15 februarie 2024. Deși ansamblul are un aer futurist, acesta este de fapt un Mugler vintage, din colecția de toamnă-iarnă 1995 a brandului. Body-ul este confecționat din material argintiu strălucitor și prezintă decupaje clare pe sâni, pe mijloc, pe brațe și pe picioare. Ea a folosit un machiaj ușor, strălucitor și și-a aranjat părul într-un coc șic, cu o parte laterală. 

Zendaya, apariție de senzație la premiera Dune 2 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Stilistul lui Zendaya, Law Roach, a zburat, de asemenea, la Londra, în Anglia, pentru eveniment și a purtat propriul său look SF, îmbrăcând o jachetă gri cu glugă, cu ochelari de soare supradimensionați și colorați. 

Ținuta robotică a Zendayei nu a fost singurul ei look al serii. Vedeta din „Dune” a îmbrăcat o rochie neagră elegantă, cu un decolteu asimetric. 

Zendaya, apariție de senzație la premiera Dune 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 18

Anya Taylor-Joy joacă în Dune 2 

La premiera mondială, actrița Anya Taylor-Joy și-a făcut o apariție surpriză, confirmând că are un rol în film. Ea a avut un aspect eteric purtând o rochie albă fluidă, plisată, cu un decolteu adânc și un voal alb transparent.  

Anya Taylor-Joy joacă în Dune 2 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 18

Recent, au apărut zvonuri că Taylor-Joy ar juca în „Dune: Partea a doua”, după ce Letterboxd ar fi creditat-o ca membră a distribuției, iar ulterior i-a șters numele. Personajul ei oficial nu a fost încă dezvăluit, dar se spune că o va interpreta pe Alia Atreides, sora mai mică a lui Paul Atreides (interpretat de Timothée Chalamet). 

Timothée Chalamet nu avea cum să lipsească de la premieră. Acesta a purtat o pereche de pantaloni argintii strălucitori și o bluză neagră.  

‘Dune: Part Two’ World Premiere in LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 18

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton