Homepage  / Vedete străine

Zendaya, o nouă apariție spectaculoasă pe covorul roșu. Actrița a strălucit într-o rochie creată special pentru ea

Zendaya, o nouă apariție spectaculoasă pe covorul roșu. Actrița a strălucit într-o rochie creată special pentru ea
7

de Cristina Țapu,

Zendaya, în vârstă de 27 de ani, este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Recent, ea a pășit pe covorul roșu într-o ținută care a furat toate privirile. Actrița a stălucit la propriu și la figurat!

Zendaya a furat toate privirile pe covorul roșu

Zendaya a strălucit pe covorul roșu la premiera filmului „Challengers” din Sydney, captivând toate privirile într-o rochie personalizată care o avantaja perfect.

Îmbrăcată într-o creație verde strălucitor, rochia sa cu un decolteu amplu prezenta o crăpătură senzuală până la coapsă și era împodobită cu imaginea unui jucător de tenis în timp ce se pregătea să servească o minge.

‘Challengers’ Australian PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Accesoriile asortate, inclusiv pantofii verzi Loewe, au completat look-ul îndrăzneț al actriței. Actrița a optat pentru bijuterii minimaliste și un machiaj subtil, evidențiat de nuanțe de verde în fardul de pleoape. Cu toate acestea, punctul central al ținutei sale a fost decolteul generos, care a pus în valoare frumusețea bustului său.

În pelicula în care Josh O’Connor și Mike Faist interpretează rolurile principale, Zendaya o portretizează pe Tashi Duncan, o speranță în lumea tenisului, căsătorită cu un campion aflat într-o perioadă de declin, numit Art, jucat de Faist.

„Challengers”, regizat de Luca Guadagnino, urmărește povestea lui Tashi (Zendaya), care se străduiește să-l ajute pe soțul ei (Mike Faist) să-și recapete succesul în lumea tenisului. Planul lui Tashi pentru a-l reabilita pe Art este să îl înscrie în turneul de tenis Challengers.

Cu toate acestea, lucrurile iau o întorsătură interesantă atunci când Art trebuie să se confrunte cu un alt jucător numit Patrick, jucat de O’Connor, care se întâmplă să fie fostul iubit al lui Tashi și cel mai bun prieten al lui Art.

Zendaya a cunoscut faima încă de la o vârstă fragedă

Născută pe 1 septembrie 1996 în Oakland, California, Zendaya și-a început cariera la o vârstă fragedă. Primul ei rol major a fost în serialul de televiziune „Shake It Up” de pe Disney Channel, în care a interpretat rolul principal al personajului Rocky Blue. Acesta a fost doar începutul unei călătorii de succes în lumea divertismentului.

De-a lungul anilor, Zendaya și-a extins repertoriul artistic în lumea cinematografiei, jucând în filme de succes precum seria „Spider-Man”, în care o portretizează pe Michelle Jones, și „The Greatest Showman”, unde a interpretat rolul Annei Wheeler, alături de Hugh Jackman și Zac Efron. Talentul său versatil și carisma naturală au cucerit inimile publicului și au adus laude din partea criticilor.

În plus față de cariera sa cinematografică, Zendaya a avut și o ascensiune notabilă în industria muzicală. Ea a lansat mai multe single-uri de succes, inclusiv „Replay” și „Something New”, care au demonstrat versatilitatea sa ca artistă.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton