Homepage  / Vedete străine

Zendaya, apariție îndrăzneață pe covorul roșu. Ce omagiu special i-a adus legendarei Cher

Zendaya, apariție îndrăzneață pe covorul roșu. Ce omagiu special i-a adus legendarei Cher
3

de Roxana Mirea,

Zendaya a captat toate privirile la ceremonia Rock and Roll Hall of Fame, desfășurată pe 19 octombrie 2024. Actrița a purtat o rochie aurie, cu decupaje îndrăznețe care au pus în evidență silueta sa tonifiată. Cu un decolteu încrucișat și bretele strâns legate, ținuta sa retro a fost un tribut perfect pentru stilul iconic al lui Cher, omagiată în cadrul ceremoniei. 

Zendaya, o apariție îndrăzneață pe covorul roșu 

Zendaya a avut o apariție impresionantă la cea de-a 39-a ediție a ceremoniei Rock and Roll Hall of Fame, care a avut loc pe 19 octombrie 2024. Actrița a venit pentru a aduce un omagiu legendarei Cher, care a fost inclusă în Hall of Fame. Zendaya a purtat o rochie spectaculoasă semnată Bob Mackie, care a reamintit de stilul iconic al lui Cher din anii ’70. 

Zendaya a strălucit pe covorul roșu al prestigiosului eveniment Rock and Roll Hall of Fame, desfășurat la Rocket Mortgage FieldHouse din Cleveland. Actrița, cu o avere de 22 milioane de dolari, a purtat o rochie aurie semnată Bob Mackie, dintr-o colecție din 2001, care a impresionat prin decupajele îndrăznețe din zona abdomenului. 

2024 Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony, Show, Cleveland, Ohio, USA – 19 Oct 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Această ținută retro a fost completată de un decolteu încrucișat, evidențiind silueta tonifiată a actriței. Zendaya a reușit să capteze atenția tuturor cu acest look remarcabil, care a reflectat atât stilul personal, cât și influența artistică a lui Cher, omagiată în cadrul ceremoniei. 

De unde să încep? Cher nu este o singură persoană”, a spus Zendaya. „Numele ei este la fel de legendar ca și moștenirea ei.”  

Rochia de seară a Zendayei a fost un model vintage Bob Mackie din 2001, care seamănă foarte mult cu o rochie aurie purtată de Cher în 1972, tot de designer. Mackie a creat unele dintre cele mai emblematice look-uri ale cântăreței, multe dintre acestea fiind expuse la Hall of Fame, potrivit harpersbazaar.com.

Cher, onorată pentru contribuțiile sale în industria muzicală 

Ceremonia Rock and Roll Hall of Fame din 2024 a avut loc pe 19 octombrie, la Rocket Mortgage FieldHouse din Cleveland, Ohio, și a marcat o seară specială în care a fost sărbătorită cariera legendarei Cher, printre alți artiști celebri, precum Mary J. Blige, Dave Matthews Band și Kool & the Gang. 

Cher a fost onorată pentru contribuțiile sale remarcabile în industria muzicii, având o carieră ce se întinde pe mai multe decenii, fiind recunoscută nu doar pentru hiturile sale, dar și pentru impactul său cultural. 

Cher și Dua Lipa au susținut un moment memorabil împreună, interpretând celebra melodie „Believe”. Dua Lipa a deschis spectacolul solo, purtând o rochie din piele cu decupaje elegante, înainte ca Cher să se alăture pe scenă, având o ținută la fel de extravagantă. 

Momentul a fost simbolic, marcând o reconciliere publică între cele două artiste, având în vedere o neînțelegere anterioară din 2022, când Cher comentase o postare de pe rețelele sociale în care Dua Lipa era comparată cu ea.  

Stilizată de Law Roach, Zendaya a purtat rochia uimitoare cu un trench din mătase albă ca zăpada. Acesta avea un guler ascuțit, dramatic și linii aurii strălucitoare, asortate rochiei.  

Sursa foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton