; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zehra Yilmaz   Tugce   in Dragoste si secrete

Zehra Yilmaz, alias Tugce, din „Dragoste și secrete”, a fost cerută în căsătorie

31 July 2020

Zehra Yilmaz, alias Tugce, din serialul turcesc „Dragoste și secrete', difuzat de Kanal D, a împlinit ieri 26 de ani și a avut parte de o mare surpriză.

Pe malul mării, printre lumânări, cu flori, într-un cadru de vis, desprins parcă din filmele americane, tânăra actriță a fost cerută în căsătorie.

“Marry Me!” (n.r. Căsătorește-te cu mine!) erau cuvintele scrise cu litere mari, luminoase, pe care iubitul actriței, Cem Belevi, un îndrăgit cântăreț și actor din Turcia, în vârstă de 33 de ani, i le-a scris iubitei sale.

Cei doi sunt împreună de trei ani și nu ratează niciun moment de a-și face declarații de iubire, inlcusiv pe rețelele sociale.

Tânăra actriță a acceptat și au sărbătorit atât logodna, cât și ziua de naștere pe un yaht, alături de prieteni, printre care și Ozgu Kaya, Sevda din serial, și iubitul acesteia Burak Serdal Sanal, cel care îl interpretează pe Pilot.

 

 Vezi galeria foto >

 

            Zehra Yilmaz a devenit cunoscută cu rolul Rana, in 2016, din serialul Bodrum Masali. A urmat cursurile Universității Marmara și cursurile de actorie ale Cüneyt Sayın Acting. În „Dragoste și secrete' o interpretează pe Tugce, prietena tradătoare a Sevdei, cea care „vinde' încrederea prietenei sale pentru a-și ajuta mama.

Cum evoluează tânăra actriță în rolul din „Dragoste și secrete', aflați urmărind un nou episod astăzi, începând cu ora 20.00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare