; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vedetele s-au luptat pentru trofeul “Agentul VIP”

14 July 2010

În fiecare seară, emisiunea Agentul VIP' difuzează imagini din lupta de la Orăştie', o competiţie în care s-au înscris 10 persoane publice pentru a primi titlul de Agent VIP secund'.

.

Marş forţat în Orăştie. Participanţii nu prea mai au chef de râs.

Antena 2 a propus câtorva vedete din Romania un concurs inedit: “Agentul VIP” are nevoie de o mână dreaptă, de o personalitate cunoscută şi îndrăgită de marele public, care să aibă simţul umorului, dar să fie neapărat şi curajoasă, hotărâtă, isteaţă şi luptătoare.

Zece vedete au luptat pentru trofeul “Agentul VIP” şi pentru titulatura neoficială de “Agent VIP secund”.  Câştigătorul va fi aflat la emisiunea lui Cristi Brancu, care transmite, în serial, imagini de la ceea ce, de azi încolo, va rămâne cunoscut sub numele de “bătălia de la Orăştie”.

O dată calificate în concurs, vedetele au fost trasportate la Orăştie, la Arsenal Park, unde au participat  la cea mai dificilă, dar şi amuzantă competiţie a vieţii lor, pentru că au trebuit să facă faţă unor probe la care sunt supuşi toţi cei aflaţi în unităţi militare. Cei zece viteji înscrişi la start sunt Mihaela Tatu, Noemi (logodnica lui Mihai Mitoşeru), Jasmine, Nuami Dinescu, Deea şi Dinu Maxer, Toni Ionescu, Diana Bişinicu, Brianna Caradgea. Cristi Brancu a dat startul şi a avut-o alături, la prezentare, pe soţia lui, Oana Turcu.

Mitoşeru, Oana Turcu, Mihaela Tatu, Brianna Caradgea şi Deea Maxer, într-un moment de relaxare.

“De-acum înainte, când mă voi uita la filme cu război şi voi vedea militari mergând târâş, sărind garduri de trei metri şi ţâşnind în salturi printre obstacole, voi înţelege mai bine prin ce-au trecut actorii la filmări şi voi simţi, probabil, junghiuri ale actualei febre musculare care mă chinuie”, spune Mihai Mitoşeru, aflat în linia întâi în concurs.

“Fusesem preveniţi înainte de a intra în concurs că probele nu-s chiar joacă de copii, dar cred că fiecare a participat ţinând cont de principiul <>. Concursul a fost <> şi, drept să vă spun, am rămas mut de admiraţie când am văzut cât de tare au tras pentru echipa proprie Brianna Caradja, Toni Ionescu, Nuami Dinescu (Tanţa lui Teo) sau Mihaela Tatu, oameni care au luptat nebuneşte fără să aibă o condiţie fizica foarte bună. Am mers toţi târâş pe burtă, am urcat ziduri, ne-am dat cu tiroliana, am concurat cu drezina sau cu cartul. Dar competiţia asta ne-a unit fantastic: de unde, până să ajungem acolo, doar auzisem unii de ceilalţi, acum ne vom petrece concediul împreuna', a spusi Mitoşeru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare