; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zdob si zdub

Zdob și Zdub lansează o nouă piesă, “Lângă codrii de aramă”

19 December 2014

Cel mai recent album Zdob și Zdub, „Basta Mafia', lansat anul trecut, include și piesa „Lângă codrii de aramă', pe care băieții din formație o promovează în prezent.

zdob si zdub

Albumul contine 13 piese, printre care Trece Vremea Omului', Nistru', Good Bye', F-S-S-O' şi The Holy Fuel', dar şi două bonus tracks. Basta Mafia' a fost realizat in conditii de exceptie, fiind inregistrat atat in Chisinau, la  Cuibul Studio, dar si in Germania, la Headroomstudio Berlin, in colaborare cu producatorul german Marc Elsner.

Piesa Langa codrii de arama' a fost compusa de Mihai Gincu, iar versurile sunt semnate de Andrei Copot. Single-ul beneficiaza si de un videoclip, parte din concertul Xmas Symphony, sustinut in decembrie 2013 la Palatul National „Nicolae Sulac' din Chisinau, alaturi de o orchestra simfonica. Pentru realizarea acestui spectacol, formatia a colaborat timp de trei luni cu maestrul Mark Oselschi.

Concertul va fi difuzat integral in Romania pe micile ecrane, pe Acasa TV (24 decembrie, ora 22:00, 25 decembrie, ora 14:00), Acasa Gold (1 ianuarie, ora ora 01:30 si ora 11:00), Pro Cinema (2 ianuarie, ora 11:00) si Pro TV International (25 decembrie, ora 22:30, 26 decembrie, ora 05:00 si ora 15:30).

Cei sase artisti moldoveni isi propun sa sustina in curand astfel de concerte si in tara noastra. Mai mult decat atat, in martie 2015, Zdob si Zdub va  sarbatori, alaturi de fanii din Romania, 20 de ani de activitate, ocazie cu care trupa va organiza si un turneu national.

Puteti asculta aici piesa Zdob si Zdub – Langa codrii de arama':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare