; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daenerys (Emilia Clarke)

Zarurile au fost aruncate! Ultimele episoade din „Urzeala tronurilor” au fost scrise

27 July 2017

Scenariul pentru sezonul al optulea din „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones' a fost scris în totalitate, dar data difuzării rămâne încă incertă. 2018 sau 2019?

Sezonul 7 din Urzeala tronurilor' abia a început, dar creatorii serialului difuzat de HBO, David Benioff și D.B. Weiss, se gândesc deja la viitor, mai exact la cum se va termina povestea înfruntărilor din Westeros. În timpul conferinței de la Television Critics Association, directorul de programe al HBO, Casey Bloys, a anunțat că episoadele ultimului sezon, al optulea, sunt scrise:

„Este un sezon mare. Rămâne să vedem cât timp ne va lua să-l filmăm', a declarat Casey Bloys, preluat de cosmopolitan.com.

Asta înseamnă că am mai putea aștepta pentru finalul poveștii, sezonul opt al serialului ar putea fi pe post în 2018, dar la fel de bine ar putea avea premiera abia în 2019. La fel, lungimea episoadelor încă nu e bătută în cuie.

Până la sezonul al optulea, în noaptea dintre duminică spre luni sau luni pe seară vine episodul al treilea din sezonul șapte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare