; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aprilie

Zarurile au fost aruncate! S-au făcut pariurile pentru cine ajunge pe Tronul de Fier și cine moare primul

30 January 2019

Casele de pariuri din Las Vegas au deschis pronosticurile în ceea ce privește identitatea personajului care va ajunge pe Tronul de Fier în sezonul final al serialului „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones', de la HBO. Valar morghulis!

Cea mai mare întrebare care-i chinuie pe fanii serialului „Urzeala tronurilor' este desigur: cine va sta la final pe Tronul de Fier din Westeros? În timp ce sezonul final se apropie și teoriile se multiplică, Las Vegas-ul a făcut propriul lui clasament, care se bazează pe banii fanilor.

 

Cine va sta la final pe Tronul de Fier

Conform ultimelor analize făcute de site-ul specializat de pariuri Odds Shark, și preluate de Syfy Wire, surprinzător tânărul Bran Stark (jucat de Isaac Hempstead-Wright) este marele favorit. Nu e imposibil, având în vedere puterile incredibile pe care le are acum, ca puștiul să-și mute scaunul rulant pe Tronul de Fier. Jon Snow (Kit Harington), „cel care nu știe nimic' în continuare, este abia pe locul al doilea. O alegere logică având în vedere faptul că fiul lui Rhaegar Targaryen și al Lyanna Stark este pretendentul legitim la coroană, chiar dacă el nu știe încă acest lucru. Și locul al treilea e o surpriză: aici se află ipoteticul fiu pe care l-ar putea avea Daenerys Targaryen și Jon Snow!

Vedeți aici clasamentul complet:

Cine va muri primul

Același site, Odds Shark, a deschis pariurile și pentru cel care va muri primul în acest ultim sezon al serialului „Urzeala tronurilor'. Favoritul în cursa pentru „trecerea la veșnicele plaiuri ale vânătoarei' este Euron Greyjoy și este urmat în clasament de restul familiei sale: Yara Greyjoy – pe locul al doilea și Theon Greyjoy – pe locul al treilea. Imediat după ei, pe „lista neagră', apare și primul personaj important din Westeros, Cersei Lannister.

Vedeți aici clasamentul complet:

Ultimul sezon al serialului „Urzeala tronurilor' va avea numai 6 episoade și va fi difuzat de HBO din 14 aprilie. La noi, producția va intra, cum s-a întâmplat și până acum, pe 15 aprilie.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare