Homepage  / Televiziune

Zanni și TJ Miles, dezgustați de comportamentul lui Andrei Ciobanu, la Survivor All Stars. „Ar trebui să facă un covor pentru trădători”

Zanni și TJ Miles, dezgustați de comportamentul lui Andrei Ciobanu, la Survivor All Stars. „Ar trebui să facă un covor pentru trădători”
18

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost difuzată marți, 9 aprilie 2024, la Pro TV, iar Faimoșii au fost surprinși de revenirea lui Andrei Ciobanu la Războinici. Îl plus, Zanni și TJ Miles au fost dezgustați de comportamentul acestuia și i-au adus acuzații grave.  

Faimoșii au câștigat jocul de la Survivor All Stars – 9 aprilie 2024 

O revenire care a dat totul peste cap. Care i-a făcut pe concurenți să conștientizeze, o dată în plus, că nu pot controla niciun fel de strategie și că nu pot face mulți pași în avans. O întoarcere care a dus la discuții dure și care a scos la iveală frustrări puternice.  

„Când i-am văzut apariția la joc, am rămas mască. Chiar ne doream să mergem mai departe și să mai scăpăm din șerpi”, a subliniat TJ Miles, după jocul de recompensă, în care el și colegii au avut parte de anunțul care i-a surprins peste măsură: Andrei Ciobanu este încă parte din joc, dar le-a devenit adversar.  

Cu toate acestea, în ciuda faptului că au avut parte de o mare surpriză, Faimoșii au dovedit că motivația de a câștiga și de a arăta că sunt foarte uniți este mai mare decât orice veste primită. Cu o ștafetă câștigată de TJ Miles și Ana Porgras, aceștia au câștigat și vor avea parte de o recompensă pe cinste, la echitație. Vizibil afectați de înfrângere, Războinicii au oferit o declarație dură, prin vocea lui Robert Moscalu: ”a fost un joc foarte obositor, foarte greu, ne-a extenuat. Mi-am făcut treaba la ștafetă, Lola nu s-a focusat”. 

FaimoșiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Andrei Ciobanu, după ce Zanni și TJ Miles au spus că sunt dezamăgiți de el 

Faimoșii au fost surprinși că Ana Pal nu l-a eliminat pe Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars și că acesta se află acum în echipa Războinicilor. Zanni și TJ Miles s-au simțit jigniți atunci când Andrei Ciobanu a spus că el a fost „carne de tun”, motiv pentru care a fost trimis la duel. 

Mă bucur că am revenit în echipa Războinicilor. Pentru ei, a fost un șoc mare să mă vadă din nou în concurs și mai ales în echipa adversă, de data asta. Când am zis că am fost carne de tun, chiar am fost carne de tun pentru că am fost trimis mai departe. Eu nu am spus niciodată că ei au fost lași sau că nu s-au purtat frumos cu mine. Când am spus că am iubit culoarea roșie și că iubesc culoarea roșie, chiar o fac. Strict sportiv, competițional, eu știam că eu urmez împreună cu Ana Pal, asta m-a făcut să folosesc această expresie. Fiecare înțelege ce vrea”, s-a apărat Andrei Ciobanu.  

Andrei Ciobanu, șerpălăul. M-a luat capul de multe ori când am vorbit cu Andrei Ciobanu. Am stat și l-am analizat pe băiatul ăsta. Când în sfârșit am plecat, am zis că e bine că nici nu mai știai cum s-o dai la cap”, a spus Zanni, după joc. 

Zanni și TJ Miles la Survivor All StarsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 18

Zanni, dezgustat de comportamentul lui Andrei Ciobanu 

Faimoșii au decis să le ofere Războinicilor un sac plin cu nuci de cocos, deoarece ei duc lipsă pe insula lor, iar Zanni își dorește ca sacul să i-l dea lui Andrei Ciobanu, ca un avertisment în ceea ce privește modul în care ar trebui să se poarte. 

„Ciobane, ia sacul ăsta! Hrănește-i pe cei pe care îi denigrai cu noi și denigrează-i, acum, cu ei, din nou, pe cei care te-au hrănit! Bravo, vărul nostru! 

Cu atâta nonșalanță să minți, să promiți și să nu te ții de niciuna… Cum mai poți exista? Cum poți respira? Ar trebui să facă un covor pentru trădători, ăla negru. Să stai pe ăla, zâmbind. 

E genul de câine care latră la toate ușile, genul de câine, care mănâncă din orice palmă. Îl iei, îl hrănești o dată și e gata să îți muște dușmanii și să îți promită că va lătra doar la poarta ta. Fuge la vecinul cu care nu te înțelegi bine și latră câinele la tine și te și mușcă”, a declarat Zanni., potrivit protv.ro.

S-a dovedit. Toată lumea vede, toată lumea știe. Faza cum țipa la joc la Ana Pal să piardă, cum și-a intrat în rol așa de repede. Nu a avut nevoie nici de o zi de readaptare. Zici că el de fapt era Războinic întotdeauna”, a spus TJ Miles.  

Sursa Foto: Pro TV, captură de ecram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton