Homepage  / Vedete româneşti

Zanni, prima reacție după ce a câștigat Survivor All Stars. „Acum sunt împlinit!”

Zanni, prima reacție după ce a câștigat Survivor All Stars. „Acum sunt împlinit!”
11

de Roxana Mirea,

Zanni este câștigătorul Survivor All Stars. Ultima bătălie din acest sezon s-a dat între finaliștii Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zanni. Câștigătorul Survivor All Stars a plecat acasă cu premiul în valoare de 100.000 euro. Ulterior, Zanni a revenit în mediul online cu o primă reacție după ce a câștigat Survivor All Stars.  

Zanni, după ce a câștigat Survivor All Stars 

Finala Survivor All Stars a fost difuzată joi, 30 mai 2024, la Pro TV. În finală, au ajuns Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zanni. Cei trei s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Andrei a fost eliminat din cursă după prima sesiune de voturi. Apoi, după a doua sesiune de voturi, Daniel Pavel a anunțat că Zanni este câștigătorul Survivor All Stars. 

Ulterior, el a revenit în mediul online cu prima reacție. „Vă iubescccc!! Acum 3 ani, n-am realizat nimic. Acum, sunt împlinit! SUNT VĂRUL VOSTRU! Iar voi mi-ați răspuns ca niște VERI adevărați!!! I lov uuu ROMÂNIAAAAAAAA”, a scris Zanni pe Instagram, după ce a câștigat Survivor All Stars.  

Zanni, după ce a câștigat Survivor All Stars (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cine este Zanni, câștigătorul Survivor All Stars

Zannidache are 26 de ani și o poveste de viață cutremurătoare. A fost abandonat încă de mic într-un orfelinat și a fost obișnuit să trăiască cu multe lipsuri materiale și într-un mediu în care i-a lipsit afecțiunea.

Câștigătorul „Survivor All Stars ” s-a născut pe 20 septembrie 1998 și a crescut într-un orfelinat. În prezent, tânărul se bucură de un succes profesional și are un număr impresionant de fani.

Având experiență în diverse domenii, Zanni și-a dat seama că muzica este adevărata sa pasiune și calea pe care dorește să o urmeze. Prin urmare, la un moment dat, și-a adunat curajul și i-a scris lui Alex Velea. Talentul său l-a impresionat pe acesta din urmă, care l-a sprijinit să își lanseze cariera în industria muzicală.

Cu toate acestea, el și Alex Velea nu-și mai vorbesc de ceva timp, deși Zanni recunoaște că Alex Velea îi mai telefonează din când în când pentru a-l întreba ce mai face și cum se mai simte.

Zanni spune că nu a simțit niciodată o conexiune cu Golden Boy Society, studioul de înregistrări deținut de Alex Velea. În plus, Zanni a avut mai multe conflicte cu restul băieților de la Golden Boy, iar Alex Velea era nevoit să intervină întotdeauna pentru a apalana situația.

Sursa Foto: Instagram, Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton