; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zanni, concurentul preferat al publicului de acasă

Zanni, concurentul preferat al publicului de acasă. Cum explică asta Faimosul de la „Survivor România”: „Strategia mea a fost…”

29 June 2021

Zanni se numără printre cei mai buni concurenți de la „Survivor România'. Până acum, Faimosul a adunat multe puncte pentru echipa sa, pe terenul din Dominicană unde se filmează emisiunea de la Kanal D. De săptămâna viitoare, acesta va intra la individuale, alături de Elena Marin din echipa sa, și alți patru concurenți de la  Războinici, scrie libertatea.ro.

Zanni a fost favoritul publicului de acasă și în săptămâna care s-a încheiat cu ediția de duminică. Faimosul a făcut declarații și a ținut să le mulțumească celor care vor să îl vadă în finală.

„Ce am realizat eu în emisiunea asta, că am intrat râzând și pe zi ce trece mi s-a luat zâmbetul de pe buze. Mi-am dat seama că în fiecare zi am găsit motive să mă distrez, că asta a fost strategia mea aici.

Strategia mea a fost să spun ce simt și că văd doar partea comică din această emisiune. Chiar dacă mă enervez, trebuie să trec repede peste. Ieri și azi am cam fost timorat și acum, că am aflat că m-a votat lumea, mi-a venit din nou fericirea', a spus Zanni.

În ediția de duminică seara, 27 iunie, Sebastian Chitoșcă a fost eliminat din competiție, Elena Marin intrând la individuale, împreună cu Zanni.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare