Homepage  / Vedete româneşti

Zanni, motivul real pentru care nu mai vorbește cu Alex Velea. „Nu te ajută nimeni dacă nu faci bani”

Zanni, motivul real pentru care nu mai vorbește cu Alex Velea. „Nu te ajută nimeni dacă nu faci bani”
11

de Redactia Tvmania

Zanni a făcut noi declarații despre ruptura dintre el și Alex Velea. Alex Velea. Câștigătorul Survivor All Stars a spus ce se întâmpla la studioul artistului și de ce a ales să se retragă. Zanni a mărturisit că nu crede că prietenia lui Alex Velea față de el a fost cu adevărat reală. În momentul de față, cei doi nu își mai vorbesc.  

Zanni nu crede că Alex Velea i-a fost cu adevărat prieten 

Zanni și Alex Velea au avut o relație specială la un moment dat. Celebrul artist l-a ajutat pe Zanni să se lanseze și părea că între ei, pe lângă o legătură profesională, exista una și de prietenie, de familie. Ulterior, relația dintre Zanni și Alex Velea s-a destrămat. Cei doi nu își mai vorbesc, iar câștigătorul Survivor România nu mai face parte nici din Golden Boy Society. Invitat în podcastul lui Bursucu, Zanni spune că Alex Velea a fost o lecție importantă pentru el și că nu consideră că prietenia lui față de el a fost cu adevărat reală. 

„Asta înseamnă recunoștință, să povestești lucrurile frumos și să nu dai aceste răspunsuri (n.r. – dacă a fost furat de Alex Velea), nu am cum să răspund la asta, asta înseamnă recunoștință. Nu că m-a ajutat, pentru că unor lucruri pot să le spun pe nume. Eu știu cum funcționează lucrurile și pot fi recunoscător că a fost o lecție pentru mine, atât timp cât am învățat ceva, sunt recunoscător ș nu vreau să spun lucrurilor pe nume. Alex Velea este o lecție pe care o apreciez, fie ea bună sau rea. Nu vreau să vorbesc despre asta. (…) Nu m-am întâlnit cu el, să spunem ce? El mi-a spus ce avea de zis. Niciodată nu am crezut că îmi spune tot ce are de zis. (…) Eu nu am crezut în nicio poveste de la începutul relației noastre. Da (n.r. – crede că totul a fost la nivel de business, fără prietenie) și instinctul nu m-a înșelat niciodată, de asta am plecat, că mi-am dat seama că am dreptate. Nu vreau să intru mai mult în povești, cred că a fost o lecție bună, trebuie să plătești pentru orice în viața asta”, a declarat Zanni, la „Un podcast mișto By Bursucu”. 

Zanni nu crede că Alex Velea i-a fost cu adevărat prieten  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Zanni: „Nu te ajută nimeni dacă nu faci bani”

Zanni spune că nu a simțit niciodată o conexiune cu Golden Boy Society, studioul de înregistrări deținut de Alex Velea. În plus, Zanni a avut mai multe conflicte cu restul băieților de la Golden Boy. 

„Eu niciodată nu am jucat un rol, am vrut să plec de la studio de mai multe ori, de dinainte să câștg Survivor, înainte să apar la televzor. Și când eram sărac, la cămin, făceam asta. Când nu-mi convenea ceva în studoul ăla, le ziceam. Eu de multe ori m-am arătat pe mine în fața lor și le-am spus că nu avem conexiune pentru că se promova ideea aia de „băieții de aur”. Cum să spun despre bine că sunt băiat de aur, că stau la cămin? Mulți nu aveau bani de o chiflă și trebuia să vindem o iluzie oamenilor, să mă supun unui vibe fals. E o energie falsă, toată lumea vinde iluzia asta de lux și opulență, nu doar Golden Boy, mulți alții de pe piață, dar ei nu au o chiflă în stomac și nu-mi plăcea asta. Mulți stăteau în jurul Antoniei și a lui Alex ca să facă și ei un story și like-uri. Nici nu aveau tlent. Nici eu nu aveam talent în muzică. Nu aveau nici talent în muzică, n-aveau nici ce mânca, dar noi toți eram o gașcă și pe unde apăream eram Golden Boys. Nu era nimic adevărat din ce se întâmpla acolo. Nici relațiile dintre ei nu erau adevărate. În studioul ăla nu era nimic real, Velea făcea piese doar cui genera bani. Nu m-au băgat în seamă până să apar la Chefi la cuțite, să îmi bubuie Instagram-ul și nu e de judecat. Cine te ia dacă nu produci bani?  

Prima dată m-au luat să vând o imagine: Zannidache de la casa de copii. Eu le-am zis că nu vreau să ies în piață cu povestea asta. Mi-au zis: „Trebuie să o spui, că așa funcționează”. Am zis-o la Chefi la cuțite, dar cu jumătate de gură. Nu ți se face muzică, nu te ajută nimeni dacă nu faci bani. Dacă ești o posibilă imagine și ai putea să vinzi, te ia și te ajută. Dacă nu vinzi, gata, pa. (…) Așa am bubuit eu. Cu chefi la cuțite, cu TikTok și cu Survivor. Cu muzica și întâmplarea asta cu Velea, nu m-a propulsat, nu m-a vândut. Nici nu era cazul să mă vândă pentru că era un vibe, nu era ceva inspirațional, se vindea ceva ce nu mă reprezenta. Nu eram băiatul de aur. Eu sunt poate o lecție de viață pentru oameni ș cam asta ar trebui să arăt”, a mai spus Zanni. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton