Homepage  / Televiziune

Zanni i-a adus acuzații grave lui TJ Milesc la Survivor All Stars. Cei doi s-au duelat pentru imunitate

Zanni i-a adus acuzații grave lui TJ Milesc la Survivor All Stars. Cei doi s-au duelat pentru imunitate
6

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost difuzată miercuri, 15 mai 2024, la Pro TV. Concurenții au luptat pentru imunitate, iar bătălia finală s-a dat între Zanni și TJ Miles. Între cei doi există o serie de tensiuni, iar Zanni i-a adus acuzații grave fostului său prieten.  

Cine a câștigat imunitatea, la Survivor All Stars – 15 mai 2024 

Au mai rămas doar 7 concurenți la Survivor All Stars, iar în ediția de aseară, 15 mai 2024, s-a dat lupta pentru imunitate. După dueluri crâncene, bătălia finală s-a dat între Zanni și TJ Miles. Imunitatea a fost câștigată de TJ Miles, care a demonstrat că este un concurent de temut. 

Zanni și TJ Miles erau prieteni, dar relația lor s-a degradat după ce primul a fost trimis în exil după ce a pierdut duelul de eliminare. Zanni susține că TJ nu s-a bucurat cu adevărat atunci când el s-a întors în competiție. Ba mai mult, l-a acuzat pe TJ că s-a aliat cu Războinicii pentru a rămâne la Survivor până la final.  

Survivor All Stars – 15 mai 2024 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cum adică nu ai văzut faze reale? În aproape cinci luni de zile pe care le-am petrecut împreună, nu ai văzut semne de frăție? Pentru mine, chestia asta e o glumă. Nici nu pot să iau în serios așa ceva. (…) Nu există nicio alianță cu Războinicii. Războinicii o să voteze întotdeauna Faimoșii. Sunt 5, noi suntem 2. Dacă câștigă ei colanul, eu cu Zanni o să fim la duel. (…) Eu nu trăiesc într-o lume ireală. Nu am venit aici să fim frați. Asta e un bonus”, a spus TJ Miles. 

Întoarcerea mea din exil nu l-a bucurat deloc”, a precizat Zanni.  

Eu sunt pregătit să merg înainte, pe calea diplomată și bună. Nu am nevoie de război. E ușor să faci rău, e mai greu să faci bine. (…) Prietenia mea cu Zanni este cum vrea el să fie. Sunt pregătit să merg înainte pe calea corectă, n-am nevoie de război…e ușor să faci rău, e mai greu să faci bine”, a spus TJ Miles. 

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton