; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zanni, gest uimitor făcut pentru Elena Marin, după 6 luni de conflicte

Zanni, gest uimitor făcut pentru Elena Marin, după 6 luni de conflicte la „Survivor România”: „Vreau să o văd fericită”

05 July 2021

În cea mai recentă ediție „Survivor România', cea de duminică, 4 iulie, Zanni a fost cel care a câștigat jocul de recompensă. Prin urmare, alături de acesta, se mai puteau bucura încă doi colegi, după premiul primit. Faimosul a uimit pe toată lumea cu decizia sa: el a ales-o pe Elena drept una dintre persoanele care îl însoțesc, în ciuda conflictelor pe care le-au avut, scrie libertatea.ro.

„Merg la Las Terrenas și trebuie să aleg pe cine vine cu mine. Știu că fiecare dintre ei își dorește să vină. Sunt imparțial, toți știu că sunt drept și îi iubesc în egală măsură. Sper să nu se supere cei care nu sunt aleși de mine. M-am gândit pe cine aleg dinainte. Nu vreau să fac un club al fetelor sau al băieților.

Aleg o fată și un băiat. O aleg pe Elena, pentru că vreau să-i dau un zâmbet. Vreau să o văd fericită, am avut prea multe conflicte cu ea și nu vreau să am ranchiună în suflet. Și unul dintre băieți nu are cum să fie nici Andrei și nici Marius. Nu pot să-i iau pentru că sunt prieteni', a transmis Zanni.

„Clar m-a surprins. Sinceră să fiu nu mă așteptam. Sunt uimită, sunt fericită. Îi mulțumesc lui Zanni. Cred că Survivor ne învață multe lucruri aici și alegerea lui spune multe lucruri despre el. Îi mulțumesc încă o dată', a spus Elena.

La rândul lui, Albert Oprea a ținut să-i mulțumească Faimosului pentru alegerea sa.

„Îi mulțumesc că m-a ales. Mă revanșez în țară cu ceva frumos. Să mergem să ne distrăm', i-a spus Războinicul.

 

 

 

Astăzi la TV:

 

Sursa foto: captură TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare