Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Zanni, câstigătorul Survivor All Stars, atunci când nu apare la televizor. Are propria firmă și obține câștiguri fabuloase

Cu ce se ocupă Zanni, câstigătorul Survivor All Stars, atunci când nu apare la televizor. Are propria firmă și obține câștiguri fabuloase
16

de Cristina Țapu,

Zanni a câștigat Survivor All Stars și și-a rotunjit considerabil veniturile, ținând cont că ar fi părăsit emisiunea mai bogat cu aproximativ 180.000 de euro. Iată, însă, din ce câștigă Zanni sume fabuloase de bani atunci când nu apare pe micul ecran!

Cu ce se ocupă Zanni atunci când nu apare la televizor

Zanni, câștigătorul Survivor All Stars, a fost solicitat pentru diverse evenimente artistice după ce a devenit cunoscut publicului prin participarea sa la Survivor 2021, reușind să obțină venituri și din muzică. Din august 2021, a înființat firma Zanni Music, specializată în susținerea activităților de interpretare artistică și organizarea de spectacole.

Zanni, în vârstă de 26 de ani este proprietarul unei firme cu codul CAEN 9002, care se ocupă de activități de susținere pentru interpretare artistică și organizare de spectacole. Compania are o vechime de trei ani și, conform unui raport din 2022, a înregistrat o cifră de afaceri de 148.751 de lei, bifând o creștere de 2% față de anul precedent.

Zanni la Survivor All Stars (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Pe lângă activitatea sa de antreprenor, tânărul a obținut venituri suplimentare din participarea la galele de MMA și din contractul încheiat cu Pro TV pentru prezentarea emisiunii Survivor: ExtraShow pe platforma Voyo. Potrivit Cancan, în perioada în care a fost prezentator, acesta ar fi câștigat o sumă care s-a ridicat la aproximativ 10.000 de euro.

În plus, se pare că Zanni a fost plătit regește pentru participarea sa la emisiunea Survivor All Stars. Conform informațiilor furnizate de către Fanatik, concurentul a primit 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. Timp de 20 de săptămâni s-a aflat în Republica Dominicană, așadar a acumulat 100.000 de euro doar prin simpla participare.

Zannidache are 26 de ani și o poveste de viață cutremurătoare. A fost abandonat încă de mic într-un orfelinat și a fost obișnuit să trăiască cu multe lipsuri materiale și într-un mediu în care nu a avut parte de afecțiune.

Zannidache a avut o copilărie dificilă

În spatele imaginii de „tip dur”, cu numeroase tatuaje, Zannidache ascunde o poveste de viață absolut impresionantă. Câștigătorul anterior al „Survivor România” 2021 s-a născut pe 20 septembrie 1998 și a crescut într-un orfelinat. Toate aceste experiențe dure trăite până acum l-au ajutat să devină un luptător. În prezent, tânărul se bucură de succes profesional și are un număr impresionant de fani.

Câștigătorul Survivor România 2021 și Survivor All Stars a spus că el și Alex Velea nu mai vorbesc de ceva timp și a precizat că iubitul Antoniei l-a mai sunat din cand în cand să vadă ce mai face.

Zanni spune că nu a simțit niciodată o conexiune cu Golden Boy Society, studioul de înregistrări deținut de Alex Velea. În plus, Zanni a avut mai multe conflicte cu restul băieților de la Golden Boy, iar Alex Velea încerca mereu să îi împace.

Sursă foto: Instagram Zannidache – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton