Homepage  / Televiziune

Zanni este câștigătorul Survivor All Stars. A plecat acasă cu premiul de 100.000 euro

Zanni este câștigătorul Survivor All Stars. A plecat acasă cu premiul de 100.000 euro
12

de Roxana Mirea,

Zanni este câștigătorul Survivor All Stars. Ultima bătălie din acest sezon s-a dat între finaliștii Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zanni. Câștigătorul Survivor All Stars a plecat acasă cu premiul în valoare de 100.000 euro.  

Zanni a câștigat Survivor All Stars

Finala Survivor All Stars a fost difuzată joi, 30 mai 2024, la Pro TV. În finală, au ajuns Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zanni. Cei trei s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Iancu Sterp și Zanni au intrat în lupta supremă pentru a se propulsa direct în a doua sesiune de televoting. Învingător a fost Zanni, care a reușit să câștige toate cele trei dueluri cu Iancu Sterp.  

Sunt foarte fericit. S-au teerminat toate traseele, sunt foarte satisfăcut că am fost de la primul până la ultimul, sunt foarte satisfăcut de clasament și de reușitele mele. Este mult foc prin care am trecut. De acum încolo, sunt în mâna votului. Mă înclin în fața voastră. Survivor mi-a dat viață și promit că dacă vor mai fi sezoane All Stars voi veni și voi lupta până la ultimul jilț până în finală și voi fi și mai puternic”, a declarat Zanni, după ce s-a calificat direct în finala Survivor All Stars. 

Finala Survivor All Stars (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ulterior, finala Survivor All Stars s-a desfășurat LIVE, iar Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zanni i-au avut alături și pe foștii concurenți. Iancu și Andrei au trecut prin prima sesiune de voturi, în timp ce Zanni a stat liniștit. 

Andrei Ciobanu a fost eliminat după prima sesiune de voturi. „Mă bucur pentru Iancu, este și va rămâne prietenul meu. Mă bucur că am ajuns până aici, am cunoscut oameni frumoși. Pentru familia mea sunt un câștigător! Mă întorc la familia mea. Vă mulțumesc! Mulțumesc Survivor All Stars pentru cea mai epică competiție. Sunt ceea ce sunt astăzi datorită Survivor All Stars!”, a spus Andrei Ciobanu. 

Zanni l-a învins pe Iancu Sterp la votul publicului, în a doua sesiune de voturi. Zanni a fost extrem de fericit să câștige trofeul Survivor pentru a doua oară.

„Yessss!”, a spus Zanni când a ridicat trofeul!

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton