Homepage  / Televiziune

Zanni, reacție surprinzătoare după ce un Războinic a câștigat imunitatea, la Survivor All Stars. „Pleacă unul acasă”

Zanni, reacție surprinzătoare după ce un Războinic a câștigat imunitatea, la Survivor All Stars. „Pleacă unul acasă”
13

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost difuzată miercuri, 1 mai 2024, iar concurenții s-au luptat pentru imunitate. Deznodământul a fost unul trist pentru foștii Faimoși, iar Zanni s-a întristat pentru că știe ce urmează după consiliu. Iată ce a declarat. 

Zanni, după ce Sorin Pușcașu a câștigat imunitatea, la Survivor All Stars – 1 mai 2024 

O nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost difuzată aseară, 1 mai 2024, iar concurenții au luptat pentru imunitate. În jocul de aseară, Sorin Pușcașu a câștigat colanul de imunitate, iar la final, Daniel Pavel a dorit să afle părerea lui Iancu Sterp despre traseu, dar și motivul pentru care a ieșit atât de repede din cursă. 

N-am câștigat și eu o rundă, măcar un punct, așa de bun simț. Mi-e rușine, sincer. Chiar m-am supărat în sinea mea, dar m-am împăcat tot eu. Cine să mă împace? Sunt conștient de calitățile mele, că sunt îndemânatic…Nu a fost să fie pentru mine, la jocurile astea de colan. S-au văzut frumos de pe margine”, a spus Iancu Sterp. 

Survivor all stars – 1 mai 2024 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Apoi, Zanni și-a spus și el părerea despre cele întâmplate. Fostul Faimos că ghinionul lor stă în faptul că Ana Porgras s-a accidentat și să nu mai poate să joace. 

Este un final așteptat. L-am prevăzut de mult. Știam că o să ajungem în situația asta, dar nu atât de repede. Ghinionul nostru a fost că s-a accidentat Ana. Ultima speranță stătea în numărul nostru – 4, chiar dacă era mai mic. Este cert faptul că pleacă unul acasă. Eu sunt aici în picioare, îi aplaud pe Războinici că au câștigat jocul de azi. Scurt și la obiect: se va merge la duel și vom vedea cine merge, cine rămâne”, a comentat Zanni. 

Pe de altă parte, Sorin Pușcașu a fost extrem de fericit că a câștigat.   

Nu vreau să fiu arogant și să spun că le-am dat peste nas oamenilor care n-au avut încredere în mine și chiar acum câteva jocuri de imunitate, mi s-a spus că eu nu am nicio șansă să câștig acest colan. Nu pot să zic că am dat peste nas acestor vorbe pentru că a fost un final la care era cumva cu ghici. (…) Mă bucur pentru echipa mea, mie îmi plac și foștii Faimoși, îi iubesc. Pe Zanni, poate puțin mai mult”, a spus Sorin Pușcașu.  

Sursa Foto: captură de ecran, Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton