; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zanni distrus

Zanni, distrus după ceremonia de eliminare de la „Survivor România”! Faimosul a plâns în hohote. Cine a părăsit competiția

05 April 2021

Consiliul de eliminare de duminică seară de la „Survivor România' a adus pentru prima oară lacrimi în ochii lui Zannidache. Nominalizarea lui Jador a zguduit echipa faimoșilor în săptămâna care tocmai s-a încheiat.

Ana Porgas, nominalizată de Jador după ce acesta a ieșit favoritul publicului, a părăsit competiția „Survivor România'. Cel mai afectat de plecarea concurentei a fost Zanni, care la finalul ceremoniei a izbucnit în plâns.

Plecarea faimoasei a fost neașteptată și i-a luat pe toți pe nepregătite, chiar și pe cel care a nominalizat-o. Se cunoaște că Zanni a fost și este extrem de apropiat de Ana, chiar unele zvonuri spunând că cei doi ar forma un cuplu, însă Zanni și Anna au negat acest lucru.  Se pare că reacția lui Zanni a demonstrat contrariul declarațiilor și a arătat sentimentele pe care le are față de Ana Porgas. 

 

Zanni, cel mai afectat de plecarea Anei Porgras

 Plecarea Anei a lăsat un gol imens în sufletul faimosului, dar și în echipă, ținând cont de faptul că Ana era printre cele mai bune concurente din competiție. În urma deznodământului liniștea s-a așezat între cele două tabere, Zanni înnecându-și necazul în lacrimile amare de la finalul emisiunii. 

De-a lungul competiției, Zanni și Anna au fost nedespărțiți! La câteva ore după eliminare faimoasa a scris și un mesaj pe rețelele de socializare:

Vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis, vă iubesc tare mult! Nu știu dacă au sens cuvintele, nu cred că lucrurile astea se simt. Mi-e destul de greu să vorbesc acum, dar vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea…”

 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare