Homepage  / Vedete româneşti

Zanni, declarații dureroase despre mama biologică. Ce a aflat despre femeia care l-a abandonat la orfeliant

Zanni, declarații dureroase despre mama biologică. Ce a aflat despre femeia care l-a abandonat la orfeliant
15

de Cristina Țapu,

Zannidache, câștigătorul Survivor All Stars România, a fost invitat la podcastul moderat de către Burusucu și a făcut dezvăluiri dureroase despre viața sa. Zanni a povestit despre copilăria pe care a trăit-o în orfelinat, dar și despre părinții care l-au abandonat și au lăsat în urmă multe semne de întrebare.

Zanni, declarații dureroase despre mama biologică

Invitat în podcastul lui Bursucu, Zanni, în vârstă de 26 de ani, și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritate și franchețe despre părinții săi. Vedeta reality show-ului de supraviețuire a dezvăluit că mama sa suferă de probleme mintale și că a întâlnit-o doar de 2-3 ori în viața sa.

„Adevărul (că mama lui l-a părăsit) l-am aflat cu mult timp înainte. Mă întreba toată lumea și era prea mult să le zic. Pe mama mea am văzut-o de 2-3 ori în viață. Pe tatăl meu nu l-am văzut niciodată și nu știu dacă el știe ceva despre existența mea. Nici nu am vrut să sap să aflu, pentru că mama mea are probleme. Îmi e și ciudat să-i zic mama.

Mama mea este mama Teo. Mama mea biologică are probleme. Nu este normală. Pe ea o cheamă Venus. Suntem din Grecia. Eu sunt Zannidache, iar ea, Venus”, a declarat Zannidache.

Zanni, după ce a câștigat Survivor All Stars (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Acesta a mai dezvăluit că nu știe motivul pentru care a fost abandonat de părinți, dar acest lucru i-a provocat mari goluri emoționale. Deși consideră că tatăl său ar putea fi încă în viață, nu a căutat să afle mai multe despre el. Cu toate acestea, recunoaște că ar primi cu brațele deschise o reapariție bruscă a tatălui său în viața sa și ar fi interesat să-l cunoască.

„Dacă ar veni acum un om care ar intra pe ușă și ar spune că e tata, eu nu aș reacționa nicicum. Aș vrea să îl cunosc, nu sunt în direcția să spun că urăsc. Și pe mama, dacă era normală la cap și dacă era o femeie cu care puteam discuta, da, clar eram deschis să mă cunosc pe mine, să cunosc motivele pentru care am fost părăsit”, a declarat Zanni.

Zanni așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni soț și tată

Deși momentan nu are planuri de nuntă, Zanni consideră că ar fi un soț și un tată ideal. Din punctul său de vedere, cea care îi va fi alături nu va avea niciodată motive de nefericire și se va simți iubită zi de zi.

„Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă! Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată!”, a concluzionat Zanni.

Câștigătorul Survivor All Stars a declarat că nu mai este singur, ci se află la începutul unei relații cu o domnișoară pe care o place foarte mult. Cu toate acesta, nu se grăbește și ia lucrurile așa cum vin, bucurându-se intens de fiecare clipă.

„Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta.

Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi”, a declarat Zanni.

Sursă foto: Instagram Zanni

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton