; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zanni de la Survivor România, filmat acasă la Ana Porgras ! VIDEO

Zanni de la Survivor România, filmat acasă la Ana Porgras ! VIDEO

23 March 2021

Despre Zanni și Ana Porgras de la Survivor România s-a tot zis că ar avea o idilă. Și acum se confirmă faptul că se știau de dinainte de emisiune, petreceau timp împreună și se înțelegeau bine. Pe internet a apărut un filmuleț cu cei doi, la mall, în timp ce probau haine. La finalul clipului care circulă pe Youtube, apare Zanni, la bustul gol, acasă la colega sa de la Faimoși.

Se pare că Ana și prietenul său s-au distrat de minune la cumpărături și au intrat împreună chiar în cabina de probă, când el proba niște perechi de pantaloni și niște șosete.

'Cum ar fi să-mi pun pereche de șosete de la ei în picioare? Mulți fac așa, ies cu 5… Îți pui 10 perechi în picioare și ieși cu ele! Vezi că ar fi schemă, dar nu vreau să risc. Niciodată, în viața mea, n-am furat', se aude Faimosul în filmuleț. 

La un moment dat sunt și niște secvențe filmate de Zanni, de data aceasta, în timp ce se află în mașina Anei.

Faimosul povestește amuzat că un angajat al centrului comercial i-a făcut avansuri. 

 Vezi galeria foto >

'Tovarășa mea'! 'Brașovul e plin de surprize! Exact când am ieșit, băiatul de la informații, de la intrare, a fost întrebat de tovarășa mea, aici de față, pe care o să vă spunem imediat cum o cheamă! A întrebat dacă există magazinul H… Și am întrebat și eu, cum nu există H…? Și a zis nu! Și s-a îndreptat așa, când m-a văzut! Și zice: vezi că noi doi avem 'match'! Și zic: adică? Avem 'match' și te salută Ancuța! Cine e Ancuța și ce 'match' avem? Evident, am presupus că se referă poate la Tinder, moment în care mă gândesc că poate cineva și-a făcut cont de Tinder cu pozele mele și se dă drept mine', a mai spus concurentul de la Survivor România.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare