; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zanni, câștigătorul „Survivor România”, dezvăluiri incendiare despre relația cu Ana Porgras

Zanni, câștigătorul „Survivor România”, dezvăluiri incendiare despre relația cu Ana Porgras! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei

14 July 2021

Zanni, câștigătorul „Survivor România' a părăsit Republica Dominicană dezamăgit de anumite întâmplări. Faimosul a dezvăluit la întoarcerea acasă, toate detaliile despre relația sa cu Ana Porgras. 

Relația dintre Zanni și Ana Porgras a fost subiectul multor speculații la „Survivor România'. Foarte multă lume considera că între cei doi este de fapt mai mult decât o relație de prietenie, lunile petrecute în jungla Dominicană fiind cauza perfectă pentru o apropiere amoroasă între ei.  

Cu toate că Zanni a fost cu ochii în lacrimi în momentul în care Ana Porgras a părăsit competiția „Survivor România', la întoarcerea acasă după marea finală cei doi au devenit doi străini. Ba chiar, atitudinea și declarațiile Anei atât după plecarea din competiție, cât și în marea finală arătau subtil că între ei ar fi ceva mai mult:

„Momentul cel mai emoționant pentru mine. Revederea cu Zanni mi-a adus în suflet atât de multe emoții, emoții pe care nici măcar nu știam că le pot avea', a spus Ana Porgras, în marea finală Survivor România.

 

Cu toate astea, relația lor s-a răcit la câteva ore după aceste declarații.  Invitat în cadrul emisiunii „Teo Show', Zannidache a dorit să dezvăluie adevărata relație cu Ana Porgras și ce s-a întâmplat, de fapt, între el și fosta colegă de competiție. 

 

Zanni: „Ana a fost refugiul meu nu am bănuit-o că are alte intenții'

Sincer din fire, Zannidache, câștigătorul Survivor România, a dorit să lămurească situația actuală între el și Ana Porgras, evitând astfel pe viitor noi speculații despre o posibilă relație amoroasă între ei.

„Eu niciodată nu am fost îndrăgostit de Ana. Mi-a placut blândețea ei, am văzut afecțiunea aia de la o femeie. Ne potriveam, dar nu ca și cuplu. Am cunoscut-o dinainte de concurs. Când am intrat în competiție erau numai șerpălăi și mincinoși. Când a venit Ana a fost refugiul meu. Mâncam cu ea, dormeam cu ea. Era liniștea de care aveam nevoie. Apoi a plecat, am ajuns la finală. Ea a revenit cu același sentiment, nu am bănuit-o pe Ana că are alte intenții. Am fost cu Ana în cameră și mi-a zis că i-a fost dor de mine. Eu nu vreau o relație cu Ana și mă gândeam cum să-i spun. La petrecerea de final, am văzut că Ana nu mai era prezentă, se uita non stop în telefon. I-am cerut telefonul două minute. Mi l-a dat cu greu. I-am zis: ! Fix primul mesaj pe WhatsApp, când l-am văzut, mi s-a făcut greață. A înghițit în sec. I-am zis: . Nu ne-am mai băgat în seamă de atunci! Nici tricoul meu nu l-a mai purtat', a dezvăluit Zannidache, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare