; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zanni, câștigătorul „Survivor România”, a ajuns în România

Zanni, câștigătorul „Survivor România”, a ajuns în România. Cum a fost primit faimosul și colegii săi de competiție

13 July 2021

Finaliștii emisiunii concurs „Survivor România' au ajuns în România luni seară, 12 iulie. Pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni a fost isterie totală la întâmpinarea câștigătorului emisiunii. 

Zanni a fost întâmpinat de o mare de oameni la Otopeni. Isteria a curpins aeroportul luni seară!  Zanni a rămas surprins la vederea fanilor săi care l-au întâmpinat cu urale. Câștigătorul „Survivor România' a fost purtat pe brațe de cei dragi timp de câteva minute.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

Finaliștii „Survivor România' s-au întors din Republica Dominicană

Emoțiile i-au cuprins pe toți finaliștii „Survivor România' care au călătorit împreună spre casă. Revederea cu cei dragi i-a copleșit pe toți cei care nu și-au mai văzut familia de luni de zile. 

Elena Marin, concurenta eliminată în prima semifinală „Suvivor România' a rămas șocată în momentul în care a realizat ce impact a avut show-ul în România și a declarat  în exclusivitate pentru kanald.ro că este pregătită să repete din nou această experiență

„Sunt foarte emoționată, nu-mi vine să cred de ceea ce am găsit în jurul meu, este isterie, în momentul în care mi s-a spus nu am vrut să conștientizez, parcă nu realizez, sunt cumva între vis și realitate și nu-mi dau seama exact de ceea ce se întâmplă…Cu siguranță aș vrea să repet această experiență, acum, singura problemă care se pune este în cât timp, dacă m-ați întreba dacă plec mâine, v-aș spune că am nevoie de puțin timp, dacă ar trece o perioadă de timp în care să îmi iau toată dragostea de care am nevoie de la cei dragi și să-mi revin un pic, cu siguranță mi-ar plăcea să repet experiența', a delcarat Elena Marin în exclusivitate pentru Kanald.ro

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare