Homepage  / Vedete româneşti

Zanni, adevărul despre ruptura dintre el și Alex Velea. De ce nu mai colaborează. „Voiau să mă dea afară”

Zanni, adevărul despre ruptura dintre el și Alex Velea. De ce nu mai colaborează. „Voiau să mă dea afară”
8

de Roxana Mirea,

Relația dintre Zanni și Alex Velea s-a destrămat. Cei doi nu își mai vorbesc, iar câștigătorul Survivor România 2021 nu mai face parte nici din Golden Boy Society. Zanni a dat cărțile pe față și a oferit detalii despre ruptura dintre el și Alex Velea, dar și de ce a luat decizia de a ieși din echipa artistului.

Zanni și Alex Velea nu își mai vorbesc

Zanni a vorbit despre ruptura dintre el și Alex Velea, într-un vlog pe care l-a postat astăzi, 12 iunie 2023, pe YouTube. Acesta nu mai face parte din Golden Boy Society. Câștigătorul Survivor România 2021 a spus că el și Alex Velea nu mai vorbesc de ceva timp și a precizat că iubitul Antoniei l-a mai sunat din cand în cand să vadă ce mai face.

Răspuns sincer: nu mai vorbim de ceva timp, nu ne mai scriem. El mi-a mai scris, m-a mai întrebat de sănătate din când în când. Nu suntem certați. Doar nu vorbim, pentru că nu vorbim. Sunteți conștienți că e un contract la mijloc. Nu mai sunt cu sufletul în Golden Boy Society și nu m-am simțit niciodată. Contractual, nu mai sunt de o lună.

Cu sufletul, nu am fost niciodată acolo, lucru pe care l-au înțeles și ei. Asta am apreciat. Contractual, am făcut un act adițional. Nu mai avem de-a face”, a declarat Zannidache despre ruptura dintre el și Alex Velea, pe YouTube, potrivit Fanatik.

zanni-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Zanni, conflicte cu băieții de la Golden Boy Society

Zanni spune că nu a simțit niciodată o conexiune cu Golden Boy Society, studioul de înregistrări deținut de Alex Velea. În plus, Zanni a avut mai multe conflicte cu restul băieților de la Golden Boy, iar Alex Velea încerca mereu să îii împace.

„Colaborarea a fost o perioadă, am început să îmi pierd încrederea, speranța. Iar mai colaboram, iar mă opream. Iar mă închideam în mine. Nu mai știam ce vreau să fac, dacă sunt bine în gașca asta.

Nu mai știam dacă energia asta, trapanele… Nu mă simțeam în largul meu. Iar reveneam la studio, mă mințeam. Iar încetam. Mă întreba: `Ce ai, Zanni, ești bine`?  Colaboram o săptămână, două, iar stăteam acasă.

În prezent, această colaborare s-a rupt pentru că nu aveam conexiune. Nu am crezut niciodată în conceptul ăsta Golden Boy Society. Trapanele. Care e mesajul: gagici, mașini, șmecherie. Niciodată n-am putut. Alex m-a înțeles și părțile mele am încercat să le fac mai pe iubire, mai pe distracție. Eram pe manele, până la urmă. Nu eram în largul meu”, a mărturisit Zannidache.

„Mulți nu mă plăceau în studio, voiau să mă dea afară. Se uitau urât la mine. De atunci au început neînțelegerile. La început, am fost luat de fraier de unii de acolo din studio. Nu mă știa nici p… N-aveam cash în buzunar. Mă desconsiderau, mă dădeau la o parte. Ne mai certam, Alex ne împăca. Le-am zis: `Nu stau, mă, cu lăturile astea`! Mă înțelegeam cu Rashid, în fine.

Mario Fresh a fost super-băiat cu mine, și Lino Golden pe alocuri. Am fost frizerul lui personal. Nu mi-a plăcut de multe ori atitudinea lui, în trecut, dar eram prea mic”, sunt declarațiile lui Zanni.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton