Homepage  / Vedete româneşti

Ce relație este, de fapt, între Zanni și Ana Porgras. Zanni a dezvăluit secretul: „Nu vreau să ne prefacem”

Ce relație este, de fapt, între Zanni și Ana Porgras. Zanni a dezvăluit secretul: „Nu vreau să ne prefacem”
11

de Redactia Tvmania

Tensiunea din tabăra Faimoșilor continuă să crească la Survivor All Stars. Zanni a rupt tăcerea și a decis să spună adevărul despre relația care există, de fapt, între el și Ana Porgras. Fosta gimnastă s-a supărat după ce a observat că între Zanni și Alexandra Duli par să existe gesturi care trădează mai mult decât o simplă prietenie.

Zanni a spus adevărul despre relația sa cu Ana Porgras

Zanni, cunoscut pentru discreția sa în ceea ce privește viața personală, a decis să fie sincer despre relația sa cu Ana Porgras, care s-a înfiripat după ce au părăsit Republica Dominicană acum câțiva ani, la finalul filmărilor pentru Survivor România. Cei doi s-au reîntâlnit recent la Survivor All Stars, iar telespectatorii sunt de părere că între ei încă mai există sentimente puternice.

În ultima perioadă, dinamica dintre Zanni și Alexandra Duli, membră a echipei Războinicilor, sugerează că se naște o poveste de dragoste.

Zanni și Ana PorgrasIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Gesturile lor sunt unele care indică faptul că între ei există ceva mai mult decât un sentiment de simpatie reciprocă: ea l-a sărutat pe obraz în timpul unui consiliu tribal, iar el i-a oferit un trandafir alb. Mulți dintre internauți sunt de părere că între Zanni și Alexandra Duli există mai mult decât o simplă prietenie, spre nemulțumirea Anei Porgras.

„E o discuție destul de delicată cu Ana Porgras, pe care n-am vrut să o deschid în sezonul ăsta. Și în continuare nu vreau să o deschid. Maxim să vă zic vouă ca să înțelegi – sunt niște chestii nerezolvate, dar nerezolvate de ea. Eu n-am vrut să arăt în sezonul ăsta faptul că noi n-am mai vorbit trei ani de zile”, a declarat Zanni, în cadrul emisiunii.

Ana Porgras a fost deranjat de apropierea dintre Zanni și Alexandra Duli

Se pare că cei doi au format un cuplu în anul 2021, iar relația lor nu s-a încheiat în cei mai buni termeni. Fanii concursului sunt de părere că Ana Porgras nu se poate concentra așa cum trebuie la joc din cauza gesturilor pe care Zanni le face față de Alexandra Duli, gesturi pe care fosta iubită nu le poate trece cu vederea.

alexandra-duli-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 11

„Ana s-a supărat că am luat-o în brațe pe Duli. O simpatizez pe Duli, ce să facem acuma?! Sunt singur și nu vreau să o rănesc pe Ana, dar ea m-a rănit pe mine acum 3 ani. Și nu vreau să-i scot ochii, să-i spun acum: «Sora mea, n-ai cum să-mi reproșezi ceva. Tu m-ai rănit pe mine acum 3 ani de zile și eu n-am spus nimic». Nu vreau să-i spun chestia asta”, a declarat Zanni, vizibil deranjat de speculații.

„Nu vreau nici să mă separ de Ana, pentru că are nevoie de mine în momentul ăsta, dar nu vreau nici să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic. De ce nu-mi dă libertatea, de ce are reacțiile astea când am anumite gesturi cu Duli?”, a concluzionat concurentul din echipa Faimoșilor.

În cadrul testimonialelor, Ana Porgras a vorbit despre momentele de apropiere dintre Alexandra Duli și fostul său partener de viață și a subliniat că au derajnat-o, motiv pentru care a decis să se îndepărteze temporar de ei. În plus, ea a subliniat că nu dorește să comenteze suplimentar pe marginea acestui subiect.

Sursă foto: Pro Tv

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton