Homepage  / Vedete româneşti

Zanni a renunțat la burlăcie după ce a câștigat „Survivor All Stars”. Cine este femeia care l-a cucerit

Zanni a renunțat la burlăcie după ce a câștigat „Survivor All Stars”. Cine este femeia care l-a cucerit
14

de Cristina Țapu,

Zanni, câștigătorul Survivor All Stars, traversează o perioadă foarte bună. După ce a ieșit învingător din competiția desfășurată în Republica Dominicană, se pare că Zanni simte fiorii iubirii și este îndrăgostit până peste cap de o domnișoară misteriosă! Iată detaliile!

Zanni a spus adio burlăciei

Invitat la podcastul moderat de către Burusucu, fostul coleg de emisiune al Teodorei Trandafir, Zanni a oferit detalii despre viața personală. Câștigătorul Survivor All Stars a declarat că nu mai este singur, ci se află la începutul unei relații cu o domnișoară pe care o place foarte mult. Cu toate acesta, nu se grăbește și ia lucrurile așa cum vin, bucurându-se intens de fiecare clipă.

zanniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta.

Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi”, a declarat Zanni.

Zanni deține propria afacere la 26 de ani și are un succes fulminant

Zanni, în vârstă de 26 de ani este proprietarul unei firme cu codul CAEN 9002, care se ocupă de activități de susținere pentru interpretare artistică și organizare de spectacole. Compania are o vechime de trei ani și, conform unui raport din 2022, a înregistrat o cifră de afaceri de 148.751 de lei, bifând o creștere de 2% față de anul precedent.

Pe lângă activitatea sa de antreprenor, tânărul a obținut venituri suplimentare din participarea la galele de MMA și din contractul încheiat cu Pro TV pentru prezentarea emisiunii Survivor: ExtraShow pe platforma Voyo. Potrivit Cancan, în perioada în care a fost prezentator, acesta ar fi câștigat o sumă care s-a ridicat la aproximativ 10.000 de euro.

Zannidache are 26 de ani și o poveste de viață cutremurătoare. A fost abandonat încă de mic într-un orfelinat și a fost obișnuit să trăiască cu multe lipsuri materiale și într-un mediu în care nu a avut parte de afecțiune.

Toate aceste experiențe dure trăite până acum l-au ajutat să devină un luptător. În prezent, tânărul se bucură de succes profesional și are un număr impresionant de fani.

Sursă foto: Instagram – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton