; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zana punkista de la Divertis

09 March 2009

Chiar daca s-a implicat intr-un nou proiect de teatru si a lansat un album muzical, Jojo pune trupa Divertis pe primul loc. Vedeta Antenei 1 isi foloseste timpul liber pentru a se dedica pasiunii pentru pictura si vrea sa-si ia un catel din rasa Golden Retriever.

Catalina Ionescu, alias Jojo, nu are timp sa urmareasca la televizor personajele pe care le imita in cele doua show-uri Divertis de la Antena 1, insa, gratie Internetului, nici nu este nevoita. Actrita isi cauta urmatoarele “victime” pe site-ul youtube.com, unde gaseste toate informatiile de care are nevoie. Pentru a se pregati pentru rolurile mai complexe, precum cele de teatru, prefera sa citeasca. “Ma documentez acum pentru un personaj citind o carte foarte simpatica. Se numeste “Zanele punkiste din New York” si a fost scrisa de Martin Millar”, spune Jojo, care urmeaza sa o interpreteze pe punkista Polly in “Opera de trei parale”, de la Teatrul Nottara. In afara de televiziune si teatru, Jojo isi doreste sa joace intr-un film de lung metraj, insa, pana in prezent, n-a primit nicio oferta.

Divertis pe primul loc
Desi a lansat albumul muzical “Perfect” la finele anului trecut, Jojo recunoaste ca nu stie inca daca acesta a avut sau nu succes la public. In orice caz, primul loc in topul prioritatilor sale il ocupa trupa Divertis, care-i ofera in continuare destule provocari, mai ales acum, cand Toni Grecu s-a intors cu forte noi. “Mie mi-a lipsit mult Toni Grecu, la fel cum mi-a lipsit si Gyuri Pascu atunci cand a plecat. Sunt foarte fericita ca a revenit cu Divertis Mall si prietenii“, spune Jojo despre cel care a adus-o in trupa.

In voia sortii
Cariera ei de actrita pare sa mearga de la sine, dar nici pe plan personal Jojo nu sta deloc rau. Ea traieste in continuare o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Catalin Catoiu, component al trupei VH2, si nu simte nevoia sa grabeasca lucrurile. “Nu ma casatoresc, nici nu o sa am un copil. Nu acum, cel putin. Astea sunt lucruri care apar nu pentru ca ti le doresti tu in momentul respectiv sau pentru ca le planifici”, crede vedeta Antenei 1, care pe 22 aprilie va implini 28 de ani. Pe de alta parte, desi are deja o pisica, pe care o cheama Belea, Jojo isi doreste foarte mult sa-si ia un catel. “Vreau sa-mi iau un Golden Retriever pentru ca sunt foarte frumosi, inteligenti, buni cu copiii, dar si cu stapanii lor”, a mai spus blonda de la Divertis.

de Cristian Horga

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare