; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Army of dead trailer oficial

Army Of The Dead | Trailer Oficial | Zack Snyder debutează în senzaționala franciză despre zombie

14 April 2021

Zack Snyder a dominat sezonul de primăvară al filmelor cu lansarea pe HBO a viziunii sale a „Justice League' și vrea să facă același lucru cu „Army of the Dead' în sezonul de film de vară. Prin acest debut pe Netflix, regizorul se întoarce la genul zombie, la 17 ani după lansarea „Dawn of the Dead' (Dimineața morții) care l-a consacrat. Netflix contează pe succesul „Army of the Dead', având în vedere că filmul este doar începutul unei francize mai mari, care va include atât o serie de anime, cât și un film prequel.

De la regizorul Zack Snyder (300, Zack Snyders Justice League), „Army of the Dead'are loc în urma unui focar de zombi care a lăsat Las Vegas în ruine și separat de restul lumii. Când Scott Ward (Dave Bautista), un locuitor relocat din Vegas, fost erou de război contra zombi care acum întoarce burgeri la marginea orașului pe care îl numește acasă, este abordat de șeful cazinoului din oraș, Bly Tanaka (Hiroyuki Sanada), care îi face o propunere de nerefuzat: să pătrundă în zona de carantină infestată de zombi pentru a recupera 200 de milioane de dolari, ce se află într-un seif sub ruine, înainte ca orașul să fie distrus de guvern în 32 de ore.

Condus de speranța că recompensa ar putea ajuta să deschidă calea spre o reconciliere cu fiica sa înstrăinată Kate (Ella Purnell), Ward își asumă provocarea, adunând o echipă de experți pentru jaf. Aceștia îi includ pe Maria Cruz (Ana de la Reguera), un mecanic as și vechiul prieten al lui Ward; Vanderohe (Omari Hardwick), o mașină de ucis zombi; Marianne Peters (Tig Notaro), un cinic pilot de elicopter; Mikey Guzman (Raúl Castillo), un influencer care riscă totul și Chambers (Samantha Win), partenera sa; Martin (Garret Dillahunt), șeful pazei cazinoului; un războinic cunoscut sub numele de Coyote (Nora Arnezeder) care îl recrutează Burt Cummings (Theo Rossi), un paznic de securitate slab; și un genial spărgător de seifuri german pe nume Dieter (Matthias Schweighöfer).

Scott întâlnește un obstacol emoțional neașteptat când Kate se alătură expediției pentru a o căuta pe Geeta (Huma Qureshi), o mamă dispărută în interiorul orașului. Cu secundele numărate pe ceas, un seif celebru și impenetrabil și o hoardă mai inteligentă și mai rapidă de zombi Alpha care se apropie, doar un lucru este sigur în cel mai mare jaf încercat vreodată: supraviețuitorii iau totul.

ARMY OF THE DEAD este regizat de Zack Snyder (care a fost de asemenea și director of photography), cu un scenariu de Snyder & Shay Hatten și Joby Harold, având la bază o poveste de Snyder. Filmul este produs de Deborah Snyder, p.g.a .; Wesley Coller, p.g.a .; Zack Snyder, p.g.a.

Filmul îi mai are în rolurile principale și pe Richard Cetrone și Michael Cassidy.

 

Data de lansare „Army of the Dead' | În cinematografe selectate din 14 mai și pe Netflix din 21 mai

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare