; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zac Efron s-a distrat într-un club de striptease

29 July 2010

Actorul de 22 de ani a cerut să i se danseze în poala şi a băut vodkă într-un club de striptease din New York, anunţă femalefirst.co.uk.

Zac Efron era însoţit de doi prieteni, alături de care a petrecut până la ora 3 dimineaţa. Iubitul actriţei Vanessa Hudgens (21 de ani) a apelat la serviciile a trei brunete, care i-au dansat în poală.

O chelneriţă a declarat: „Zac a venit pe la miezul nopţii cu Corbin (n.r. – Bleu, alături de care a jucat în „Liceul Muzical') şi un alt prieten, care a plătit pentru tot. Erau trei fete pe care le-au plăcut în mod deosebit şi le-au rugat să le danseze în poală'.

„Au comandat o sticlă de vodkă şi erau încântaţi de dansatoarele exotice. Interacţionau şi cu alte fete şi aruncau cu bani spre ele. Fetele care le-au dansat în poală erau brunete şi slăbuţe, cam la fel ca şi prietena lui, Vanessa Hudgens', a mai spus sursa.

În ziua următoare, pe 26 iulie, Zac Efron a participat la premiera noului său film, „Charlie St. Cloud' (pelicula se lansează în România pe 29 octombrie), în care joacă alături de Kim Basinger.

.

Citeşte şi:

Lui Zac Efron îi place în sălbăticie

Zac Efron crede în discreţia unei relaţii

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare