Homepage  / Vedete străine

Zac Efron, dus de urgență la spital după un accident la piscină. Care este acum starea lui de sănătate

Zac Efron, dus de urgență la spital după un accident la piscină. Care este acum starea lui de sănătate
12

de Roxana Mirea,

Zac Efron a trecut prin clipe de coșmar. Actorul a suferit un accident la piscină, în Spania și a fost dus de urgență la spital. Recent, actorul a revenit cu vești despre starea lui de sănătate și le-a mulțumit fanilor pentru tot sprijinul lor.  

Zac Efron, accident la piscină 

Zac Efron și-a asigurat fanii că este bine după o recentă problemă de sănătate în timp ce se afla în vacanță în Spania. După un accident de înot despre care nu se cunosc prea multe detalii, actorul a fost dus la un spital din Ibiza. Evenimentul a avut loc vineri, 2 august 2024. Duminică, Zac Efron a intrat pe Instagram Story și a oferit detalii despre starea lui de sănătate actuală și pentru a le mulțumi fanilor pentru sprijinul lor. 

Efron a postat o fotografie în care apare fără tricou, cu spatele pe o minge de exerciții, în timp ce ridica greutăți cu haltere. „Fericit și sănătos – mulțumesc pentru urările de bine”, a scris Efron, în vârstă de 36 de ani. 

Reprezentantul lui Efron a declarat pentru TMZ că actorul a fost dus la spital în Ibiza ca măsură de precauție în urma unui „incident minor de înot” la o vilă. Reprezentantul a continuat să spună că Efron a fost în cele din urmă externat din spital sâmbătă dimineața și se recuperează foarte bine. Publicația, citând o sursă, și-a actualizat ulterior articolul pentru a menționa că Efron a fost găsit în piscină de două persoane care lucrau la vilă și care l-au scos din apă. 

Zac EfronIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Aceasta este departe de a fi prima dată în ultimii ani când Efron a avut o urgență medicală. În timp ce promova „The Greatest Beer Run Ever” în 2022, Efron a declarat pentru ET la Festivalul Internațional de Film de la Toronto că „aproape a murit” după ce și-a zdrobit maxilarul în 2013. De asemenea, el a suferit o tăietură în cădere care a necesitat cusături. În urma incidentului, au început să se răspândească zvonuri conform cărora acesta și-ar fi modificat fața prin intervenție chirurgicală. 

„Mama mi-a spus. Nu prea citesc internetul, așa că, nu prea îmi pasă”, a spus Efron despre zvonurile potrivit cărora și-ar fi modificat fața printr-o intervenție chirurgicală. „A fost amuzant… E nasol, aproape am murit. Dar suntem bine.” 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton