; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pretuieste viata_ed 9 (1)

Yoga în demonstraţii practice, la „Preţuieşte viaţa!”

19 May 2016

„Vă aduc şi astăzi motivaţie şi bucurie de a trăi', spune Andreea Marin, prefaţând ediţia „Preţuieşte viaţa!' de duminica aceasta. Urmează un nou episod cu poveşti despre viaţă, echilibru, inspiraţie. Ediţia cu numărul nouă a emisiunii poate fi urmărită pe 22 mai, de la ora 17.00, la TVR 1 şi TVR HD, precum şi în reluare, miercuri, 25 mai, de la 19.00. De asemenea, ea se difuzează şi la TVR Internaţional, TVR Moldova şi online, pe TVR+.

[Not a valid template]

O s-o reîntâlnim pe profesoara de yoga Daiana, pe care am cunoscut-o în ediţia trecută, care vine cu sfaturi utile pentru cei dornici de schimbare şi cunoaştere, dar şi cu demonstraţii practice.

Andreea Marin probează chiar ea una dintre terapiile revoluţionare de detoxifiere. Descoperită acum mai bine de 150 de ani, terapia cu ozon ajută corpul să se revigoreze, lucrează cu succes asupra stresului, a oboselii fizice şi psihice, îmbunătăţeşte rezistenţa şi performanţa, dă corpului energie, ajută memoria, reduce insomniile, ajută la scăderea colesterolului, dar şi la curăţarea pielii.

Şi tot în aceeaşi ediţie, Andreea Marin ne face cunoştinţă cu o tânără timişoreancă, medic diabetolog şi nutriţionist, care a ales, în paralel, şi o carieră în industria frumuseţii.

Pledoaria pentru sănătate a Andreei se încheie, în această săptămână, într-un spital care… nu „miroase a spital': „Când se întâmplă să aveţi o cădere, de cele mai multe ori sentimentul e de dezorientare, neîncredere, frustrare. Daţi-mi voie să vin cu o sugestie: întrebaţi. ‘Deranjaţi‘ medicii sau oamenii din sistemul responsabil pentru sănătatea noastră, nu va sfiiţi să le transmiteţi îngrijorările voastre, acesta este rostul lor: să vă răspundă, să vă vindece, să sprijine viaţa'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare