Homepage  / Seriale / Netflix

Yerin Ha va fi Sophie, iubita lui Benedict în următoarele episoade din „Bridgerton”. Tot ce știm despre sezonul 4 al serialului de la Netflix

Yerin Ha va fi Sophie, iubita lui Benedict în următoarele episoade din „Bridgerton”. Tot ce știm despre sezonul 4 al serialului de la Netflix
21

de Andreea Hentea,

După succesul formidabil al celui de-al treilea sezon al serialului „Bridgerton”, Netflix pregătește sezonul al patrulea, iar recent a fost aleasă și actrița care va fi protagonista noii povești de dragoste. Ce știm, până acum, despre următorul sezon.

Dacă sezonul al treilea din celebrul serial Netflix „Bridgerton” a deviat de la ordinea cărților Juliei Quinn, care au inspirat poveștile din serial, prezentând povestea lui Colin Bridgerton (Luke Newton) și a lui Penelope Featherington (Nicola Coughlan) din „Romancing Mister Bridgerton” (al patrulea volum din serie, publicat în 2002), e de presupus că sezonul al patrulea va fi despre Benedict Bridgerton și va prelua acțiunea din romanul „An Offer From a Gentleman” (al treilea din serie, publicat în 2001), a scris site-ul townandcountrymag.com.

Cine este partenera lui Benedict

Într-adevăr, Netflix a confirmat recent că sezonul al patrulea „își va îndrepta atenția către cel de-al doilea fiu boem al familiei, Benedict. În ciuda faptului că fratele său mai mare și fratele mai mic sunt, amândoi, căsătoriți și fericiți, Benedict nu se liniștește”. Mai mult, a fost aleasă deja actrița principală pentru sezonul următor. Este vorba despre Yerin Ha, care o va juca pe Sophie Beckett, partenera lui Benedict (interpretat, din nou, de Luke Thompson).

Actrița australiană în vârstă de 29 de ani este considerată un talent în ascensiune. Ea a jucat în serialul „Halo” (disponibil la SkyShowtime), în serialul australian „Troppo” (difuzat de AMC în fiecare luni seară, începând de astăzi, 19 august) și o vom vedea în serialul „Dune: Prophecy”, care se va lansa spre finalul acestui an.

LA Premiere of HaloIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

„Lucrăm din greu la sezonul al patrulea”, a spus showrunner-ul Jess Brownell („Scandal”, „Inventând-o pe Anna”) pentru townandcountrymag.com în această primăvară. „Am împărțit întregul sezon în fragmente, finalizăm scenariile și sunt foarte încântată de direcția în care ne îndreptăm. Există, de altfel, câteva indicii la sfârșitul sezonului al treilea despre evoluția poveștii, deci cred că fanii își vor da seama, probabil, despre ce e vorba”. Cele câteva surprize din finalul sezonului arătau, toate, spre povestea lui Benedict, conținând inclusiv o referire la un bal mascat care va avea loc în sezonul următor.

„Am simțit că este important pentru el să exploreze totul din plin înainte de a se statornici într-un loc”, a declarat Jess Brownell pentru Tudum. „Este o persoană cu multe dorințe și am vrut să-l vedem satisfăcându-și aceste dorințe din plin înainte de a se fixa asupra cuiva”, a spus scenarista despre personajul lui Benedict.

Ce ne mai pregătește sezonul al patrulea

De fapt, Netflix a reînnoit de mai mult timp contractul pentru noul sezon din serialul „Bridgerton”. Chiar înainte de lansarea sezonului al doilea, în primăvara anului 2022, Netflix confirma că sezoanele trei și patru erau deja în lucru, iar o scrisoare din aprilie 2021 scrisă de Lady Whistledown și postată pe rețelele de socializare anunța: „Stimați membri ai comunității «Bridgerton», avem un anunț chiar special. Serialul va reveni pentru sezoanele trei și patru, iar această autoare va trebui să-și cumpere mai multă cerneală…”.

Luke Thompson (care l-a jucat pe Benedict Bridgerton în primele trei sezoane) și Yerin Ha, care a fost distribuită în rolul lui Sophie Beckett, vor juca rolurile principale din sezonul al patrulea.

Shonda Rhimes ar vrea opt sezoane al serialului „Bridgerton”

Renumita Shonda Rhimes, care este producător executiv al serialului, și-ar dori opt sezoane „sau chiar mai multe” din „Bridgerton”. „Toată lumea va avea parte de câte o poveste de dragoste consistentă, în fiecare sezon. Am prezentat fiecare poveste într-un mod care ni s-a părut potrivit și necesar”, a declarat ea pentru townandcountrymag.com.

De asemenea, într-un interviu acordat variety.com înainte de lansarea celui de-al treilea sezon, Shonda Rhimes a explicat: „Am un plan foarte precis despre fiecare sezon, pentru că trebuie să începi cu adevărat să sădești în povestea celorlalți frați semnele a ce se va întâmpla cu fiecare dintre ei, pentru a-i conduce spre sezonul următor. Am vorbit cu adevărat despre asta, cred, în poveștile din sezonul șase sau poate șapte”.

Bridgerton Season 3 Part Two Premiere – LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 21

Vești despre restul echipei

Nicola Coughlan și Luke Newton, interpreții lui Colin și Penelope, care au ținut fanii cu sufletul la gură în aclamatul sezon trei (unul dintre cele mai urmărite ale platformei – n.r.), așteaptă cu nerăbdare următoarea poveste din „Bridgerton”. „Sunt încântat de fericirea până la adânci bătrâneți și abia aștept să văd ce ne va mai aduce”, a spus Luke Newton pentru townandcountrymag.com. „Am atât de multă încredere în Jess, încât noutățile vor fi mereu interesante și incitante. Aceasta este și bucuria de a face parte din familia «Bridgerton»: întotdeauna vom avea parte de spectacol, întotdeauna va exista ceva la care am putea contribui sau noi încercări pe care le-am putea provoca, orice ne putem imagina”.

Chiar în această lună, Jonathan Bailey a confirmat, în calitate de invitat la „Good Morning America”, revenirea sa în al patrulea sezon din „Bridgerton”, ceea ce înseamnă că și Simone Ashley, interpreta soției lui, Kate, se va întoarce. „Fiind fratele mai mare, voi fi acolo pentru a-i sprijini pe tineri”, a declarat îndrăgitul actor.

Când încep filmările pentru cel de-al patrulea sezon

Despre sezonul al patrulea se zvonește deja că va începe filmările în luna septembrie, adică peste foarte puțin timp. Production List, un site care monitorizează proiectele majore din film și televiziune aflate în etapele de pre-producție și dezvoltare, a anunțat inițial data de începere a producției pentru sezonul patru pe 10 iunie, la Londra, dar – la scurt timp – debutul filmărilor a fost restabilit pentru jumătatea lunii septembrie.

„Sezonul al patrulea nu va putea fi lansat până în 2026. Ne străduim să lansăm sezoanele cât mai repede, dar durează opt luni doar filmările, apoi urmează montajul și apoi dublajul în fiecare limbă. Scrierea scenariului durează, de asemenea, foarte mult, așa că ne încadrăm într-un ritm de doi ani, încercăm să accelerăm totul, dar ne vom putea mișca undeva în acest interval”, a explicat showrunnerul și scenarista Jess Brownell.

Scenarista Jess Brownell este îndrăgostită de comediile romantice

Scenarista Jess Brownell s-a mutat împreună cu familia din Los Angeles la Londra pentru a-și asuma rolul de showrunner pentru cel de-al treilea și al patrulea sezon din „Bridgerton”, serialul Netflix care se bucură de un atât de mare succes.

Ea s-a declarat îndrăgostită definitiv de comediile romantice: „Cred că scena în care apare o brownie din filmul „Notting Hill” este una dintre cele mai grozave scene în materie de comedii romantice prezente și trecute”, a spus ea, declarându-și admirația pentru scenaristul filmului, Richard Curtis, care este și autorul extraordinarelor comedii romantice „Pur și simplu dragoste” și „Patru nunți și o înmormântare”, care rămân, și azi, la fel de seducătoare pentru public.

„Sunt, de asemenea, o mare admiratoare a Norei Ephron. Există o sensibilitate în filmele ei pe care cred că o veți regăsi puțin în acest sezon din «Bridgerton». De asemenea, iubesc filmele ca «O iubire de neuitat» (cu Deborah Kerr și Cary Grant, din 1957 – n.r.), «Vacanță la Roma», «Leopardul Suzanei» și «Poveste din Philadelphia», dar și filme care au apărut când eram adolescentă, precum «10 lucruri nu-mi plac la tine» (1999) și «Liceenele din Beverly Hills» (1995)”, a mai spus Jess Brownell.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton