Homepage  / Seriale / Netflix

Yerin Ha, despre momentul emoționant în care a aflat că este protagonista din „Bridgerton”, sezonul 4. Reacția mamei ei

Yerin Ha, despre momentul emoționant în care a aflat că este protagonista din „Bridgerton”, sezonul 4. Reacția mamei ei
9

de Roxana Mirea,

Yerin Ha își amintește perfect momentul în care a aflat că va juca rolul principal în sezonul 4 al serialului „Bridgerton”. Într-un interviu recent, actrița a povestit cu entuziasm reacția emoționantă a mamei sale și cum prietenii ei au sărbătorit vestea alături de ea. Rolul lui Sophie Beckett din celebrul serial Netflix marchează un moment important în cariera tinerei actrițe. Iată declarațiile ei. 

Yerin Ha, când a aflat că este protagonista din „Bridgerton”, sezonul 4 

Yerin Ha își amintește exact unde se afla când a aflat că a obținut rolul principal în „Bridgerton”, sezonul 4. Luni, 30 septembrie, Shondaland – compania care produce serialul – a lansat un videoclip pe YouTube în care actrița de origine australiană, în vârstă de 29 de ani, și partenerul ei din serial, Luke Thompson, răspund la câteva întrebări arzătoare despre ei înșiși, precum și despre serial, potrivit People.

Ha, care a fost distribuită în rolul lui Sophie, a fost întrebată despre reacția pe care a primit-o de la prieteni și familie când a aflat că a obținut rolul. 

Atunci când am primit rolul, luam micul dejun cu mama mea la o cafenea din Coreea și am ieșit afară și a fost atât de amuzant pentru că ea și-a dat seama imediat când am sărit pe străzile din Gangnam [un cartier din Seul, Coreea de Sud] că am primit rolul”, a spus Ha în timp ce stătea lângă Thompson, în vârstă de 36 de ani.   

Primele imagini cu Yerin Ha și Luke Thompson din Bridgerton, sezonul 4  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Vestea a stârnit un răspuns extrem de pozitiv din partea mamei lui Yerin Ha. „A ieșit plângând, iar apoi, după apelul telefonic, a spus: ‘Trebuie să mergem acasă. Cred că am indigestie’, așa că am plecat. A fost foarte frumos să împărtășesc acel moment cu ea”, a declarat actrița coreeană. 

În continuare, actrița și-a amintit că a împărtășit vestea cu una dintre cele mai apropiate prietene ale ei, căreia i-a spus marea veste printr-un apel video. Ha a pus în scenă reacția prietenei sale, arătând cum aceasta și-a lăsat telefonul jos și era aparent în stare de șoc – dar totuși extrem de fericită.   

A fost ceva de genul: ‘Oh, Doamne. Ești în Bridgerton!’”  

Este atât de plăcut să ai oameni care te iubesc și te susțin cu adevărat”, a spus ea. 

Despre  „Bridgerton”, sezonul 4 

Sezonul 4 din „Bridgerton” este așteptat cu nerăbdare. Deși nu are încă o dată oficială de lansare, este posibil să fie disponibil pe Netflix în 2026, din cauza procesului lung de producție și post-producție. Sezonul acesta se va concentra pe povestea de dragoste a lui Benedict Bridgerton, urmărind în sfârșit acțiunea din cartea „An Offer from a Gentleman” de Julia Quinn. Așadar, dacă până acum a stat ascuns în colțul sălilor de bal, acum Benedict este pregătit să intre în acțiune. El o cunoaște pe Sophie la un bal mascat, însă o va știi doar ca pe misterioasa „Lady in Silver”, povestea lor fiind inspirată de basmul „Cenușăreasa”.   

Sezonul 4, după cum spune logline-ul, „își îndreaptă atenția către al doilea fiu boem, Benedict. În ciuda faptului că frații săi mai mari și mai mici sunt amândoi căsătoriți și fericiți, Benedict nu vrea să se așeze la casa lui”. Asta până când o femeie atrăgătoare captează atenția lui Benedict la balul mascat al lui Violet Bridgerton (Ruth Gemmell). Deși Benedict o cunoaște pe iubita sa doar ca pe Lady in Silver, ea este de fapt Sophie, o cameristă, cu propriile ei secrete și vise.”  

Deși fiică de conte, Sophie nu a fost niciodată recunoscută, așa că, după moartea contelui, odioasa ei mamă vitregă a transformat-o în servitoare personală, rol în care a chinuit-o ani la rând. Așadar, sezonul 4 al serialului de la Netflix este o reinterpretare a basmului „Cenușăreasa”, drept urmare mama și surorile vitrege ale protaginistei nu lipsesc din peisaj. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton